Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Volkan'a şok uyarı: Oynarsan yanarsın

Eurosport Türkiye

Güncellendi 25/03/2014 - 10:00 GMT+2

Volkan 'Vurun iğneyi oynayacağım' dedi, doktor ise bu cevabı verdi: Oynarsan, yanarsın...

Volkan Demirel-Selçuk Şahin

Görsel kaynağı: AA

Fenerbahçe'nin milli kalecisi belindeki ağrıya rağmen iğneyle oynamak istedi. Adı 11'e yazıldı, ısınırken ağrıları şiddetlenince, doktordan da izin çıkmadı ve Mert'e sarılıp kaleyi ona devretti.
Sarı-Lacivertli takımın Gaziantep deplasmanı öncesi Volkan Demirel şoku yaşandı... Maçtan bir gün önceye dönelim... Milli kaleci belinde şiddetli ağrı hissedince bir süre beklendi, ağrılar geçmeyip tam tersine artınca bu kez üçüncü kaleci olarak apar topar İstanbul'dan Erten getirtildi. Böylece Volkan'ın oynayamama durumunda kaleyi Mert koruyacak, Erten ise yedek kaleci olarak kulübede oturacaktı. Yine de Volkan Demirel'e yoğun bir tedavi programı uygulandı ve beklemeye geçildi.
Fedakarlığa hazırdı
Milli kaleci yine de oynamak isteğini dile getirip, "Bu takımın kaptanı ve ağabeyiyim. Fenerbahçe şampiyonluk yolunda giderken yalnız bırakmak bana yakışmaz. Her fedakarlığa hazırım. İğne vurun oynayacağım" dedi. Bunun üzerine Volkan takımla ısınmaya çıktı. yedek kaleciler Mert ve Erten ile birlikte ısınırken ağrıları yeniden artınca doktor bir kez daha kontrolden geçirdi.
Esame listesinden çıkartıldı
Doktordan da "Eğer oynarsan belindeki sakatlık daha da ilerler ve çok vahim durumlar ortaya çıkabilir" deyince iş değişti. İğneyle oynama ısrarından vazgeçmek zorunda kalan ve adı 11'e bile yazılan Volkan, kaleci Mert Günok'a sarılarak sahayı terketti, adı da esame listesinden çıkarıldı. Mert maça 11'de başlarken, Fenerbahçe'nin yedek kalecisi genç Erten Ersu oldu. Volkan'ın ise son derece üzgün oldukğu gözlendi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam