Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Wesley Sneijder: ''Van Gaal'a hayır demem''

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/06/2014 - 07:09 GMT+3

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sneijder ayrılık sinyali verdi.

Sneijder / Hollanda

Görsel kaynağı: Eurosport

Dünya Kupası’nda Hollanda Milli Takımı forması giyen Wesley Sneijder’in, Manchester United’a gitmeye çok sıcak baktığı ortaya çıktı. Hollandalı yıldızın İstanbul’dan ayrılmadan önce Başkan Ünal Aysal ile bir araya geldiği ve ayrılık sinyalleri verdiği belirlendi.
Sneijder’in, Başkan Aysal ve ekibi ile yaptığı son görüşmede İstanbul’da olmaktan ve sarı-kırmızılı formayı giymekten büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, Manchester United için açık kapı bıraktığı ifade edildi.
İngiliz devinin başına geçen Hollanda Teknik Direktörü Louis van Gaal’in çağırması halinde Premier Lig’e gitmek isteyeceğini dile getiren Sneijder’in, “Buna hayır demem mümkün değil” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
1.5 sezondur formasını giydiği Galatasaray’la 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Sneijder’in, “Hollanda’da Van Gaal başöğretmen olarak kabul edilir. Onunla çalışmak gerçekten zordur. Bir futbolcu için onun bulunduğu bir takıma gitmek cazip değildir. Çok çalıştırır ve her zaman zirvede olmanızı bekler. Ben Galatasaray’da düzenimi kurdum. Burada mutluyum. Ancak Van Gaal çağırırsa o zaman şartlar değişir. Hollanda’da kimse onun çağrısına kayıtsız kalamaz” diyerek, Manchester United için tavrını ortaya koyduğu kaydedildi.
Fiyatı 20 milyon euro
Her ne kadar İngiliz basını Wesley Sneijder için Manchester United ve Chelsea gibi devleri yazsa da şu ana kadar sarı-kırmızılıların masasına gelmiş bir teklif bulunmuyor. Sadece Başkan Ünal Aysal, Sneijder’in fiyatını geçtiğimiz günlerde 20 milyon euro olarak açıklamış ve “Bir kulüp çıkıp 20 milyon euro verirse, dengeleri filan düşünmem, Sneijder’i o saniye bırakırım. Benim için çıta 20 milyon euro. Daha azına oturup düşünmemiz gerek” yorumunu yapmıştı.
skorer
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam