Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Akhisar Belediyespor - Beşiktaş (ÖN BAKIŞ - MAÇ ÖZETİ - CANLI ANLATIM - ANALİZ - KADROLAR)

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 14/05/2015 - 14:10 GMT+3

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Akhisar Belediyespor'un konuğu Beşiktaş. Akhisar Belediyespor - Beşiktaş maçının özeti, maçın golleri, canlı anlatımı, detaylar ve muhtemel kadrolar Eurosport.com Türkiye'de.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşılaştı. Bir pozisyonda Beşiktaşlı Ersan Adem Gülüm rakibi ile mücadele etti.

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor 6. maça çıkıyor
Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de bugün 6. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında geride kalan 5 maçtan 3'ünü siyah-beyazlılar, birini Ege temsilcisi kazandı, biri de berabere bitti. Beşiktaş'ın 13 golüne, Akhisar Belediyespor 9 golle yanıt verdi. Taraflar arasındaki 5 karşılaşmada toplam 22 gol atıldı, maç başına gol ortalaması 4,4 oldu.
2012-2013 sezonunda İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş, Holosko (2) ve Hilbert'in golleriyle 3-1 kazandı, Akhisar Belediyespor'un tek golünü Mustafa Aşan attı. Manisa'daki müsabakada ise ev sahibi ekip Gekas (2), Uğur Demirok ve Emin Aladağ'ın golleriyle 4-1 galip geldi, Beşiktaş'ın tek golünü Mustafa Pektemek kaydetti.
Jose Ernesto Sosa ve İsmail Köybaşı (Beşiktaş - Akhisar Belediyespor)
Geçen sezon Manisa'daki müsabaka 3-3 bitti. Ege temsilcisinin gollerini Bruno (2) ve Bilal Kısa, Beşiktaş'ın gollerini ise Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Almeida attı. İstanbul'da ise siyah-beyazlılar, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek ve Hutchinson'ın golleriyle 3-0 galip geldi.
Bu sezonun ilk yarısında İstanbul'daki karşılaşmayı Beşiktaş, Cenk Tosun, Sosa ve Gökhan Töre'nin golleriyle 3-1 kazandı, Ege temsilcisinin tek golü Bilal Kısa'dan geldi.
Beşiktaş'ın puan kaybına tahammülü yok
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında bugün Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.
Saidi-İsmail Köybaşı, Beşiktaş-Akhisar
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak maçta, hakem Bülent Yıldırım görev yapacak.
Ligin 30. haftasında Gaziantespor'la 1-1 berabere kalarak kritik bir puan kaybı yaşayan ve zirveyi Galatasaray'a kaptırmasının yanı sıra puan cetvelinde de üçüncü sıraya kadar gerileyen Beşiktaş, Akhisar Belediyespor karşısında kazanarak şampiyonluk umutlarını son 3 haftaya taşımayı amaçlıyor.
Lider Galatasaray'ın, deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yendiği haftada puan kaybına tahammülü olmayan siyah-beyazlılar, haftayı 3 puanla kapatarak zirve takibini sürdürmek istiyor.
Beşiktaş-Akhisar
Beşiktaş, deplasmanda oynadığı son iki lig maçını kazandı.
Ligin 27. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa'yı 5-1 yenen siyah-beyazlılar, 29. hafta mücadelesinde ise Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor'u 2-0 mağlup etmişti.
Beşiktaş, deplasmandaki son puan kaybını ligin 25. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'ye karşı 1-0'lık skorla almıştı.
Kart sınırındaki oyuncular
Beşiktaş'ın, Akhisar Belediyespor ile yapacağı karşılaşma öncesinde Demba Ba, İsmail Köybaşı ve Kerim Frei, sarı kart sınırında bulunuyor.
picture

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşılaştı. Bir pozisyonda Beşiktaşlı Ersan Adem Gülüm rakibi ile mücadele etti.

Görsel kaynağı: Eurosport

Bu üç oyuncu yarınki karşılaşmada kart gördükleri takdirde 32. haftada Torku Konyaspor ile yapılacak karşılaşmada cezalı duruma düşecekler.
Sakatlıkları nedeniyle bireysel çalışmalarını sürdüren Tolga Zengin de 3 sarı kartıyla ceza sınırında yer alıyor.
Veli Kavlak ve Tolga Zengin'in sakatlığı sürüyor
Beşiktaş'ta Akhisar Belediyespor maçı öncesi Veli Kavlak ve Tolga Zengin'in sakatlıkları sürüyor.
Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Tolga, yarınki karşılaşmada da takımını yalnız bırakacak. Tecrübeli kaleci, çalışmalarını takımdan ayrı sürdürüyor.
Bruno (Akhisar - Beşiktaş)
Omzundan yaşadığı sakatlığıyla ilgili kontrol amaçlı Avusturya'da bulunan Veli de Akhisar Belediyespor maçında görev yapamayacak.
Beşiktaş'ın, Akhisar Belediyespor karşısında sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor:
Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Sivok, Ersan Gülüm, Motta, Gökhan Töre, Hutchinson, Tolgay Arslan, Sosa, Olcay Şahan, Demba Ba.
Akhisar Belediyespor galibiyete hasret
Beşiktaş'ı konuk edecek Akhisar Belediyespor, ligde 4 haftadır galip gelemiyor.
Bruno (Akhisar - Beşiktaş)
Ligdeki son galibiyetini 26. haftada Gaziantepspor'la oynadığı ve 3-0 kazandığı maçta alan Akhisar Belediyespor, bu maçın ardından oynadığı 4 karşılaşmada 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.
Ligin 27. haftasında Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Ege temsilcisi, 28. haftada Torku Konyaspor'a 2-1, 29. haftada da Galatasaray'a 2-0'lık skorlarla kaybetti. Akhisar Belediyespor, 29. haftada ise deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldı.
Akhisar Belediyespor'da kırmızı kart cezalısı Custodio ile kadro dışı bırakılan Gekas, Beşiktaş karşısında takımdaki yerlerini alamayacak.
Beşiktaş kafilesi İzmir'e geldi
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında bugün Akhisar Belediyespor ile yapacağı maç için İzmir'e geldi.
BEŞİKTAŞ AKHİSAR
Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Adnan Menderes Havalimanı'na gelen siyah-beyazlı kafileyi taraftarlar, meşaleler yakıp, tezahüratlar yaparak karşıladı.
Kafilede, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Yalçın Kaya Yılmaz ve Mete Vardar ile sakatlığı nedeniyle bireysel çalışmalarını sürdüren kaleci Tolga Zengin de yer aldı.
Sakatlığıyla ilgili kontrol amaçlı Avusturya'da bulunan Veli Kavlak'ın yanı sıra İsmail Köybaşı, Alexander Milosevic ve Uğur Boral'ın yer almadığı kafile, daha sonra kampa gireceği Manisa'ya hareket etti.
Akhisar Belediyespor, Beşiktaş maçına hazır
Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de bugün Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
beşiktaş akhisar belediyespor veli kavlak
Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman sonrasında gazetecilere açıklamada bulunan futbolcu Güray Vural, matematiksel olarak ligde kalmalarının garanti göründüğünü, buna rağmen rehavete kapılmadan kalan 4 maçlarında da puan almayı hedeflediklerini söyledi.
Beşiktaş maçından da güzel bir sonuçla sahadan ayrılmak istediklerini belirten Vural, "Süper Lig'deki ilk sezonumuzu 42, ikinci sezonumuzu ise 44 puanla bitirmiştik. Bu sezon da hedefimiz 40 puanın üzerine geçmek" diye konuştu.
Antrenman sonrası Manisa'ya geçen Akhisar Belediyespor, konaklayacağı otelde kampa girdi.
Bu arada adalesinde ağrı olan Vaz Te ile kırmızı kart cezalısı Castro, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.
beşiktaş akhisar belediyespor
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam