Atiba Hutchinson ülkesinde konuştu

Beşiktaş’ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, ülkesinde özel açıklamalarda bulundu.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaş’ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, ülkesinde özel açıklamalarda bulundu. Milli takım kampında soruları yanıtlayan deneyimli orta saha oyuncusu, Türkiye’de yaşadığı günleri anlattı. İstanbul’u detaylı bir şekilde yorumlayan Atiba, “İstanbul harika bir şehir. Yaşamak çok güzel. İstanbul’u soruyorsanız size sadece güzel şeyler söylerim. Taraftarlar da harika. Sokağa çıktığınızda büyük bir sevgi içerisindesiniz” dedi.
Kendisiyle ilgili Beşiktaş’ın en iyisi olduğuna dair yapılan değerlendirmeleri de cevaplayan 32 yaşındaki oyuncu, “Bu konuda ben bir şey diyemem. Ben de duyuyorum bunları. En iyi hocalardan bu tip değerlendirmeleri almak çok güzel” diye konuştu. Kanadalı teknik direktör Benito Floro da, “Arsene Wenger’in yorumuna katılıyorum, bana göre Beşiktaş’ın en iyisi Atiba” ifadelerini kullandı.
Atiba, geldiği günden bu yana başarılı çizgisini devam ettirirken, Beşiktaşlılar ondan, o da siyah-beyazlılardan memnun görünüyor. Kanadalı oyuncunun başarılı futbolunu Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger de takdir etmişti.
Bir gün izinÇaykur Rizespor maçı öncesi bir gün ara veren Beşiktaş, hazırlıklarına bugün basına kapalı yapacakları antrenmanla yeniden başlayacak. Siyah - beyazlı takımın teknik patronu Bilic, Çaykur Rizespor maçının taktiğini de milli takımlara giden oyuncuların kamplardan dönmesinden sonra belirleyecek. Sakat futbolcuların durumlarına göre hareket edecek olan Hırvat hoca, bu nedenle Çaykur Rizespor maçında alışılmışın dışında bir on biri sahaya sürebilir.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam