Beşiktaş pazartesi günü transferleri açıklıyor

Kara Kartal, Şampiyonlar Ligi'ndeki kura çekiminin ardından 10 numara ve sağ bek transferlerine son noktayı koydu. Resmi imzalar Pazartesi gününe kadar atılacak.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda İngiliz devi Arsenal'le eşleşen Beşiktaş, kura çekiminin hemen ardından 10 numara ve sağ bek sorunlarını çözerek yabancı transferini kapattı.
Manuel Lanzini'nin Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Jazira'ya gitmesinin ardından beklemeye aldığı Fulham'lı Bryan Ruiz'le orta sahasını güçlendirecek olan siyah-beyazlı yönetim, sağ bek mevkii için de Norveç'in Molde takımında forma giyen Martin Linnes ile anlaştı.
İki futbolcunun UEFA'ya oyuncu listelerinin verileceği son gün olan Pazartesi'ye kadar resmi sözleşmeyi imzalayacağı açıklandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam