Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'ta oyunculara ve personele 20 milyon ödeme yapıldı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 14/05/2015 - 11:20 GMT+3

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetimi, hem futbol hem de basketbol takımı ile kulüp personeline toplam 20 milyon liralık bir ödeme gerçekleştirdi.

Beşiktaş Divan Kurulu toplantısı Fikret Orman

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu, futbol ve basketbol takımları ile personelin maaşları konusunda hamle yaptı.
Yönetim, ligdeki Gaziantep maçı öncesi takıma ‘para dopingi’ yaparak 20 milyon lira dağıttı. Ancak takım Gaziantep'le 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara aldı. Ayrıca geçen hafta, uzun süredir maaş alamadıkları gerekçesiyle ayrılma kararı alan erkek basketbol takımı oyuncularının gitmesi de önlendi.
Orman ve yönetimden önemli isimler bir factoring şirketinden 20 milyon lira bulup, kulübün lisanslı sporcularının 2 aylık maaşlarını yatırdı. Kulüp personeline de şubat ayının maaşları verildi.
Çebi: Bu hamle soluk aldırdı
Beşiktaş’ın, yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı’ndaki işler nedeniyle ekonomik zorluklar yaşaması nedeniyle maaş ödemesinde gecikme yaşandığını ifade eden ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, Sıkıntılarımız vardı. Bunları kısa sürede atlatacağız. Yönetim olarak bulduğumuz 20 milyon lira, bir nebze olsun bize soluk aldırdı” açıklamasını yaptı.
Bu arada acil ihtiyaç nedeniyle başkan Fikret Orman’ın isteğiyle kendi cebinden 1 milyon Euro veren Vodafone Arena İnşaatından Sorumlu Yönetici Umut Güner ise, kulübün dimdik ayakta olduğunu söyledi. Umut Güner, takımdaki futbolculara olan borçların kısa sürede kapatılacağını vurguladı.
Hürriyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam