Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaşlı futbolcular kenetlendi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/05/2015 - 07:26 GMT+3

Beşiktaşlı futbolcular son 2 sezonda büyük hasar aldıkları Akhisar deplasmanında bu kez kaza istemiyor.

Beşiktaş antrenman

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Milli Takım arasından 9’da 9 hedefi ve şampiyonluk parolasıyla dönmesine rağmen Başakşehir ve G.Antep’e karşı ummadık puanlar kaybeden Beşiktaş bugün Akhisar önünde kaza istemiyor. 4 puanlık kaybın ardından mutlu sona ulaşabilmesi için G.Saray derbisi dahil kalan 4 maçından da galibiyetle ayrılması ve ezeli rakibi F.Bahçe’nin de kayıp yaşaması gereken siyah-beyazlılarda futbolcular Manisa’daki şanssızlığı da kırmak istiyor.
2 sezon önce Akhisar ile Manisa’da oynadığı ilk maçı 4-1 kaybeden, geçen yıl ise deplasmanda 3-3’lük beraberlikle dönen Beşiktaş’ta futbolcular maçla ilgili yaptıkları değerlendirmede “Orta sıralarda bulunan takımlara karşı hiç beklemediğimiz puanlar kaybettik. Akhisar da iyi futbol oynayan bir takım. Açık bir futbol anlayışları var. Kapanmayı sevmiyorlar.
Manisa'da Akhisar ile oynadığımız 2 maçta da galip gelemedik. Şimdi şeytanın bacağını kırıp hedefe ulaşmak için üzerimize düşeni yapmamız gerek. Ardından Konya ve sonrasında G.Saray maçlarımız var. Derbiye iddialı bir şekilde çıkabilmemiz için kazanmamız şart” ifadelerini kullandılar.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam