Beşiktaş ve Gökhan Töre arasında sıcak gelişme

Frei, Feyenoord maçında 11'de sahaya çıkıp bir de gol attı. Ardından yönetim, Gökhan Töre'ye mesaj yolladı.

Gökhan Töre Gaziantepspor, Beşiktaş

Görsel kaynağı: Eurosport

Gökhan Töre'nin bonservisi için Rubin Kazan'la 4 milyon 250 bin Euro'ya el sıkışan, ancak oyuncuyla ücret konusunda anlaşamayan Beşiktaş yönetimi, bu transferdeki ısrarından vazgeçti.
Siyah beyazlılar, Feyenoord karşısında 11'de sahaya çıkıp bir de gol atan Kerim Frei'ın performansı sonrası Töre'ye "Şartlarımızı kabul edersen, kapımız açık mesajı. Aksi takdirde bu transfer gerçekleşmez" mesajı gönderdi. Gökhan Töre yıllık 2 milyon Euro'da diretirken yönetim, genç futbolcuyla en son olarak Oğuzhan'ın kazandığı rakam olan 1.4 milyon Euro'yu önermişti.

''10 numara transferi bitiyor'' / TIKLAYIN

İCRANIN İSPATI KAP!Bir süre önce Gökhan Töre'nin Beşiktaş'ı icraya verdiği ileri sürülmüş, ancak genç oyuncu bunu yalanlamıştı. Siyah-beyazlı kulübün KAP'a yaptığı bildirimde ise işin gerçek yüzü ortaya çıktı. KAP'ta yer alan açıklamada, Gökhan Töre'nin toplam 566 bin Euro alacağı için icra takibi başlattığı, kulübün ise ödemeyi gerçekleştirdiği ve takibe itiraz ettiği belirtildi.
ŞAMPİY10
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam