Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fatih Terim, Fernandao'yu Türk yapmak istiyor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 03/02/2015 - 08:27 GMT+2

Fatih Terim, Bursaspor'da gösterdiği performansla göz dolduran Fernandao'yu Milli Takım'da oynatmak için kolları sıvadı.

Galatasaray Bursaspor (Fernandao)

Görsel kaynağı: Eurosport

Bursaspor' da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üstüne çeken Fernandao'nun Türk Milli Takımı'nda oynatılması için girişimlere başlanıldığı öğrenildi.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Brezilyalı futbolcu için çok gizli bir çalışma yürüttüğü ve kendisini Türk vatandaşı yapmak için start verdiği gelen bilgiler arasında. Fatih Terim'in çok beğendiği Fernandao için yakın çevresine, "Tam bizim aradığımız bir golcü. Brezilya Milli Takımı'nda bugüne kadar hiç oynatılmaması da bir avantaj. Ondan zorlu maçlarda yararlanabilirim. Fernandao bu sezon Bursaspor'u sırtlayanların başında geliyor.
Milli Takım'da bir uyum sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Gol yollarında bize büyük katkı sağlayacaktır" dediği belirlendi. TFF'nin de Fatih Terim'in bu girişimlerinden haberdar olduğu öğrenildi.
Yeşil ışık yaktı
Bursaspor' da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üstüne çeken Fernandao'nun Türk Milli Takımı'nda oynatılması için girişimlere başlanıldığı öğrenildi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Brezilyalı futbolcu için çok gizli bir çalışma yürüttüğü ve kendisini Türk vatandaşı yapmak için start verdiği gelen bilgiler arasında. Fatih Terim'in çok beğendiği Fernandao için yakın çevresine, "Tam bizim aradığımız bir golcü. Brezilya Milli Takımı'nda bugüne kadar hiç oynatılmaması da bir avantaj. Ondan zorlu maçlarda yararlanabilirim. Fernandao bu sezon Bursaspor'u sırtlayanların başında geliyor. Milli Takım'da bir uyum sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Gol yollarında bize büyük katkı sağlayacaktır" dediği belirlendi. TFF'nin de Fatih Terim'in bu girişimlerinden haberdar olduğu öğrenildi.
Takvim
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam