Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe, SAP firmasının kalite ödülüne layık görüldü

Eurosport Türkiye

Güncellendi 13/04/2015 - 09:20 GMT+3

Sarı-Lacivertli kulüp, dünyaca ünlü SAP Kalite Ödülü’ne layık görüldü. Dünya genelinde 3 firma arasına giren Fenerbahçe, ödülüne bu ay sonu kavuşacak.

Fenerbahçe logo, jenerik

Görsel kaynağı: Eurosport

Fenerbahçe Spor Kulübü, Merkezi Walldorf, Almanya’da bulunan, 130’dan fazla ülkede ofisi bulunan SAP yazılım firması tarafından ödüle layık görüldü.
Daha önce SAP Türkiye Ödülü’nü "Hızlı Çözüm Kategorisi"nde birinci olarak kazanan Sarı-Lacivertli kulüp bu kez dünya genelinde 3 firma arasına adını yazdırmayı başardı. Fenerbahçe ödülünü bu ay sonunda Almanya'da düzenlenen törenle alacak.
2013'ten beri sistemde
Fenerbahçe, kurumsallaşma çalışmaları kapsamında SAP ile 2013 yılında yaptığı anlaşma ile tüm yönetimsel ve mali süreçlerini ‘kurumsal kaynak planlama yazılımı’ olan SAP sistemi ile yönetmeye başlamıştı. Dünyadaki birçok dev kurumun tercih ettiği bu sistem şirketlerin tüm kurumsal, finansal, bütçeleme, insan kaynakları ve raporlama süreçlerini tek kaynaktan yönetmesine olanak sağlarken, yöneticilere anlık takip esnekliği kazandırıyor.
Bayern ve United da kullanıyor
SAP'ın, NBA, NFL, Bundesliga gibi dünyanın önemli spor ligleriyle teknolojik anlamda işbirlikleri bulunuyor. Bayern Münih, Manchester United, Hertha Berlin, 1899 Hoffenheim, Nürnberg kulüpleri de SAP'la çalışıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam