Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fikret Orman: Aziz Başkan, Beşiktaş'la alakalı konuşunca...

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 22/03/2015 - 11:00 GMT+2

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, derbi maç öncesinde önemli açıklamalar yaptı.

Fikret Orman-Aziz Yıldırım

Görsel kaynağı: AA

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına açıklamalar yapan Orman, derbi maç Aziz Yıldırım ile arasında yaşananlar hakkında konuştu. İşte Orman'ın açıklamaları:
"Şükrü Saraçoğlu Stadı'na gideceğim tabii ki. Ben, taraftar kimliğimle konuşamam. Netice itibariyle bir kurumu yönetiyorum. İlk defa Beşiktaş bir derbiye çıkmayacak. Fenerbahçe, 100 senenin üzerinde dostluğumuz olan bir camia. Biz bu derbilerin bir kısmını kazandık, bir kısmını kaybettik. Rakibimiz de, biz de kazanmak istiyoruz. Hangisi daha iyiyse o kazansın. Biz camia olarak, futbol takımı olarak maça hazırız."
"Sayın Aziz Yıldırım, bizim eskiden beri tanıdığımız, yaşça benden büyük birisi. Benim sevdiğim bir isim. Aziz Başkan, Beşiktaş'la alakalı, şahsiyetiyle alakalı 3-4 açıklama yapınca, ben de bir camiayı temsil ediyorum. Beşiktaş'ı rencide edecek şeylere müsaade edemem. Söylediğim şeyler nettir. Herkes kendi camiasıyla ilgili yorum yapsın. Genel ahlak da böyledir.
Herkesin kendi işiyle ilgili yorum yapması lazım. Yoksa, benim hiçbir kuüp başkanıyla polemik yapmak istemem. Benim ana işim, Beşiktaş'ı korumaktır. Gerekirse, nezaket kuralları içerisinde dostlarımla da kavga ederim. Bazı yorumlar kulağıma geliyor, bu yorumlara açıkçası kızıyorum. Beğenmeyebilir, tenkit edebilirsiniz ama rencide edemezsiniz. Bunlar benim insanlarımı, Beşiktaşlılar'ı kızdırıyor. Hakaretvari sözler doğru işler olmuyor."
"Biz sporu yöneten insanlarız. Bir tek kulüp başkanlığı yapmak, kendi kulübün dışında, spora katkı da sunmak, duruşlar göstermek hepimizin görev alanı. Bizim yaptığımız iş tenkit edilebilecek bir iş. Bunun üslubu hakaret etmeden olmalı."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam