Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

SICAK HABER | Prandelli'nin gözdesi adım adım Galatasaray'a

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/07/2014 - 12:12 GMT+3

Yeni sezon öncesi kadrosuna yıldız bir futbolcu katmak isteyen Galatasaray, İtalyan yıldız için girişimlerini hızlandırdı.

Giovinco

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray, Cesare Prandelli'nin takımda görmek istediği gözde futbolcusunun transferinde mutlu sona yaklaştı. Sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli hücum hattındaki eksikliği yıldız futbolcuyla gidermek istiyor.
İtalya basınında çıkan habere göre Galatasaray, yıldız futbolcuya imza attırmak için İngiliz devleriyle rekabet ediyor. Sarı-kırmızılıların Luis Suarez'i Barcelona'ya kaptıran Liverpool'un dışında Tottenham ve Arsenal'in de istediği Juventus'un yıldızı Giovinco için girişimlere başladığı iddia edildi.
Eski İtalya Milli Teknik direktörü Cesare Prandelli'nin özellikle istediği isimlerin başında gelen Giovinco'nun ise düzenli olarak oynamak istediği bir takıma gitmek istediği belirtildi.
Juventus'un 10 milyon Euro bonservis bedeli biçtiği Giovinco için Galatasaray'ın elini güçlendiren şey yıldız futbolcunun Haziran 2015'te sözleşmesinin sona erecek olması. Bu transfer için ayrıca Prandelli’nin de mesai yapması, Galatasaray'ın en büyük avantajı olarak görülüyor.
27 yaşındaki İtalyan Giovinco geçen sezon Juventus formasıyla 17 lig maçına çıkarken 2 gol atma başarısı gösterdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam