Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Günay Güvenç azimle çalıştı formayı kaptı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 09/04/2015 - 09:04 GMT+3

Rıza Çalımbay tarafından Mersin İdman Yurdu'na transfer edilen Günay, kendisinden başka bir kaleci ile daha anlaşma sağlanınca, İstanbul'a döndü. Mevzuat nedeniyle lisansı için yarım sezon bekleyen genç file bekçisi, özellikle özgüveni ile tam not aldı.

Günay Güvenç - Beşiktaş

Görsel kaynağı: Eurosport

Başakşehirspor maçında, sürpriz bir şekilde son anda ilk on bire dahil edilen Günay Güvenç, çalışkanlığı sayesinde bu ödülü hak etti.
Sezon başında Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın isteğiyle bu takıma kiralık gönderilen Günay, bir kaleci daha transfer edilince soluğu İstanbul’da almıştı.
Mersin İdmanyurdu’nda üçüncü kaleci olacağına Beşiktaş’ta antrenmanlara çıkmayı daha doğru bulan Günay’ın, her hafta kaleye geçecekmiş şeklinde çalışması, teknik heyetin takdirine neden oldu. Ligin ilk yarısını sadece BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde geçiren genç eldiven, devre arasında lisansının çıkmasının ardından kendini bir anda Fenerbahçe karşısında buldu.
‘Yolun başındayım’
Tolga Zengin’in sakatlanmasıyla derbide kaleye geçen ve son dakika golüne engel olamayan Günay Güvenç, buna rağmen Bilic tarafından Başakşehirspor maçında ilk on birde oynatıldı. Tolga Zengin ve Cenk Gönen’in de destek verdiği Günay’ın ise Bilic ile Daha yolun çok başındayım ama ben kendime güveniyorum. Zorluk derecesi ne olursa olsun her maçta oynayacakmış şekilde kendimi hazırlıyorum” diye konuştuğu ortaya çıktı.
Milliyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam