Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İbrahim Toraman, Slaven Bilic ve Beşiktaş hakkında konuştu

Eurosport Türkiye

Güncellendi 12/08/2014 - 10:00 GMT+3

Sezer Öztürk ile kavgası sonrası kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, yeni sezonda Sivasspor’da olacak. Tecrübeli oyuncu, eski teknik direktörü Slaven Bilic hakkında konuştu.

İbrahim Toraman

Görsel kaynağı: Reuters

Geçen yıl takım arkadaşı Sezer Öztürk ile kavga ettiği için tüm sezonu kadro dışı geçiren ve bu sezon da af çıkmayınca memleketi Sivasspor’a kiralık giden İbrahim Toraman, futbol yaşamında Beşiktaş ile yeniden doğduğunu söylüyor ve son noktayı da siyah beyazlı formayla koymak istiyor. Toraman röportajından öne çıkanlar:
Acımı yüreğime gömdüm. 1 yıl futboldan uzak kalmak havasız ve susuz kalmak gibi bir şey. Bu ayrılık bir de çok sevdiğim Beşiktaş olunca bittim. Futbol oynamak istiyorum. Başkanımız Fikret Orman ve futbol şubesi başkanı Ahmet Nur Çebi, zor günlerimde yanımda oldu. Teknik adamın tercihine herkes saygı gösteriyor. Bilic komşum. Sabahları karşılaşıyoruz ve selamlaşıyoruz. Sonuçta o bir profesyonel. O kadar karşılaşmamıza rağmen bir gün ters bir bakışı veya negatif yaklaşımını görmedim. İnşallah şampiyon yapar.
Benim hiçbir oyuncu ile sorunum olamaz. Bana kaptanlık verildi. Arkadaşlarımın bir sorunu varsa çözmek zorundayım. Ama yaptığım kavgaların ardında kişisel hiç bir sorunum yok. Fakat bazı kesimler beni çok yanlış anladı. İbrahim Üzülmez de Sezer Öztürk de meslektaşım. Dönüp baktığımda yaşadıklarıma üzülüyorum. ‘Niçin’ diye sorarsanız, ‘Beşiktaş içindi.’ Bazen susmak söylenen bir sürü sözden çok daha fazlasını ifade eder Kulübüme zarar vermemek için dilimi tuttum.
Bu sezon yabancılar mükemmel. Demba Ba hava getirdi. Atiba inanılmaz joker. Motta ve Franco ise zamanla takıma alışacak. Sivok ve Holosko’nun sanırım sakatlıkları geçti. Slaven Bilic, takımdaşlığı oluşturduğu an iddia ediyorum, Beşikatş’ın şampiyonlar ligi play-off turunda Arsenal’i yenmemesi için neden yok. Orta alan ve kanatlarda biraz daha güçlenmek gerek.
Beşiktaş’ın bu sezon en büyük transferi hiç şüphesiz İsmail Köybaşı. Tekniğini geliştirdi. Necip Uysal da orta alanda yıkılmaz kale gibi. Mustafa Pektemek geçen yıllardan farklı çünkü gol atıyor, attırıyor.”
Hürriyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam