Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İsmail Kartal'dan Emenike'ye tam not

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 16/02/2015 - 09:00 GMT+2

İsmail Kartal, sezonun en çok eleştirilen futbolcularından biri olan Emmanuel Emenike'nin performansından memnun.

Emenike & İsmail Kartal

Görsel kaynağı: Eurosport

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gaziantepspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Sarı-lacivertli ekibin son dönemdeki çıkışı ve performansıyla ilgili tespitlerde bulunan tecrübeli çalıştırıcı, devre arası kampının kendileri için önemini vurguladı, “Bir seviye yukarıya çıkmamız, vitesi arttırmamız gerekiyordu. Hep beraber bunu konuştuk Antalya kampında. Çalışmalarımız hep bu yöndeydi. İlk yarıya göre vitesi arttırmış durumdayız” dedi.
Kartal, “Fenerbahçe şu an en üst limitinde mi? Daha iyi seviyelere çıkabilir mi?” sorusuna “Limit demeyelim ama buralar iyi seviyeler. İyi bir yerdeyiz. Burayı korumamız lazım sezon sonuna kadar. Artık oyunumuz oturdu” yanıtını verdi.
İsmail Kartal: Abartmayalım
Takımın kendine olan güvenine de dikkat çeken sarı-lacivertli ekibin hocası, “Biz güçlüyüz. Bunun farkındayız. Oyuncularımız da bunu iyi biliyor” dedi. Sezonun en çok eleştirilen futbolcusu Emmanuel Emenike konusunda da Kartal’ın yüzü gülüyordu. Çaykur Rizespor maçı sonrası oyuncusunun performansını “mükemmel” olarak yorumlayan F.Bahçe’nin hocası, bu kez de “Bugün Emenike’yi gördünüz mü? Neler yaptı? Tüm arkaya koşularda var. Golünü de attı. Çok faydalı oynadı” diyerek memnuniyetini ve güvenini ortaya koydu.
Teknik Direktör Kartal, Gaziantepspor karşısında elde edilen farklı sonucun fazla büyütülmemesi gerektiğine de vurgu yaparken, “Abartmaya gerek yok. Biz işimizi yapıyoruz. Ancak şunu söyleyebilirim; bu takım şampiyon olacak” dedi.
Milliyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam