Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş stoper için rotayı Fransa'ya çevirdi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 16/08/2014 - 07:30 GMT+3

Serdar Taşçı'dan olumsuz yanıt alan Beşiktaş, rotayı Fransa'ya kırdı.

Marko Basa

Görsel kaynağı: Reuters

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla ve kadrosunu öncelikli olarak bir stoperle takviye etmek isteyen Beşiktaş, Serdar Taşçı'dan olumsuz yanıt alınca rotayı Fransa'ya çevirdi.
Kadrosunu takıma sınıf atlatacak bir stoperle güçlendirmek isteyen siyah beyazlı takım, daha önce Önder Özen döneminde de siyah beyazlı takımla adı anılan Marko Basa için yeniden temaslara başlarken, bu transfer için resmi teklifin önümüzdeki günlerde yapılacağı iddia edildi.
Daha önce Aurélien Chedjou, geçtiğimiz sezonsa Simon Kjaer ile çok iyi bir uyum yakalayan ve Fransa Ligi'nin en önemli stoperlerinden biri olarak gösterilen Karadağı oyuncu iki haftası geride kalan Fransa Ligi'nde 180 dakika süre alarak takımı için ne kadar vazgeçilmez olduğunu bir kez daha gösterdi.
Uzun yıllardır Fransa Ligi'nde top koşturan 31 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda takımıyla olan kontratıınn sona erecek olması bu transferin gerçekleşme ihtimalini güçlendirirken, Beşiktaş'ın Arsenal maçı sonrası Fransız kulübü Lille'le masaya oturabileceği tahmin ediliyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam