Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Milosevic'in menajeri bombaladı!

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 13/02/2015 - 07:36 GMT+2

Alexander Milosevic'in menajeri Nenad Lukic, oyuncuyu Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'in istemediği yönündeki haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Alexander Milosevic

Görsel kaynağı: Eurosport

Beşiktaşlı Milosevic'in menajeri bombaladı, kulüp ve Bilic'in oyuncuyla ilgili düşüncelerine dair gerçekleri kendi perspektifinden dile getirdi.
Milosevic hamlesinden, transfer gerçekleşmeden 2-3 gün önce haberdar olan Bilic'in şaşırdığı, "Tecrübeli ve takıma direkt katkı yapabilecek bir oyuncu istemiştim. Şu an direkt Beşiktaş'ta oynayabilecek bir oyuncu değil" dediği iddia edilmişti.
İsveç basınına konuşan Lukic, "Slaven Bilic ile bizzat görüştüm. Alexander Milosevic'ten oldukça etkilenmiş. Dolayısıyla oyuncuyu beğenmediği tam bir saçmalık. Kendisi onu, kaptanının yerine Avrupa kadrosuna bile aldı" dedi.
picture

Çaykur Rizespor - Beşiktaş Milosevic

Görsel kaynağı: Eurosport

'Beşiktaş çok iyi davrandı'
Kulübün tavrını, düşüncelerinin kanıtı olarak sunan Lukic şöyle devam etti: "Beşiktaş'ın Milosevic'e davranışları beni çok etkiledi. Geçen perşembe günü sakatlandı. Derhal en iyi doktorlarından biri tarafından ameliyat ettirildi. Siz eğer bir oyuncuya inanmıyorsanız ona bu şekilde muamelede bulunmazsınız".
'Milosevic yeterince iyi'
Türk basınını da eleştiren siyah-beyazlı futbolcunun menajeri sözlerini şu şekilde tamamladı: "Bu tip şeyler okuduğunuzda biraz düşünmelisiniz. Milosevic'i Beşiktaş'a zorla vermedik. Türk gazeteleri bir çok saçma şey yazıyor. Ancak ne yazdıkları da çok umrumda değil. Milosevic'in Beşiktaş için yeterince iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum".
Milliyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam