Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sebastian Prödl Beşiktaş'a doğru

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 02/04/2015 - 07:49 GMT+3

Krone Gazetesi, Veli Kavlak'ın milli takımdan arkadaşı olan Sebastian Prödl'ın İstanbul ziyaretinden çok memnun kaldığını ve Beşiktaş'ın 3 yıllık sözleşme teklifini kabul ettiğini yazdı

Sebastian Prödl

Görsel kaynağı: AFP

Werder Bremenli Sebastian Prödl'ın Beşiktaş'la anlaştığı yönündeki haberler Alman basınında yer almaya devam ederken Avusturya'nın Krone gazetesi de tecrübeli stoperin bir ay önce İstanbul'a geldiğini yazdı. Haberde, Veli Kavlak'ın konuk ettiği Prödl'ın İstanbul izlenimlerinden son derece memnun kaldığı ve Beşiktaş'a "Evet" dediği belirtildi. Siyah beyazlılar, Bremen'le sözleşmesi biten Prödl için bonservis bedeli ödemeyecek.
Bu arada Werder Bremen Futbol Direktörü Thomas Eichin, tecrübeli savunmacının Beşiktaş'la anlaştığı iddialarına "Biz oyuncumuza teklifimiz yaptık. Artık top kendisinde" cevabını verdi. Wessser Kurier gazetesi ise Almanların önerdiği rakamın Beşiktaş'tan gelen teklifin yanına bile yaklaşamadığını ileri sürdü.
27 yaşındaki Sebastian Prödl, Avusturya Milli Takımı'nın düzenli oyuncularından biri. Hava toplarında iyi ve sezgileriyle top kesme konusunda başarılı olan Prödl, sıkışınca topu uzun oynayan bir oyuncu. Pasla savunmadan çıkma konusunda zaafları bulunsa da 1.94 metre boyundaki stoper çalışkanlığı ve konsantrasyonuyla bu eksiğini gideriyor.
Sabah
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam