Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Spor Toto Süper Lig: Çaykur Rizespor 3-0 Eskişehirspor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 28/02/2015 - 17:54 GMT+2

Spor Toto Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor sahasında Eskişehirspor'u 3-0 mağlup etti.

Çaykur Rizespor - Eskişehirspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada evinde bu sezon hiç maç kazanamayan Çaykur Rizespor, geçen hafta Beşiktaş'ı liderlikten eden Eskişehirspor ile karşılaştı.
Karşılaşmaya hızlı ve istekli bir şekilde başlayan Çaykur Rizespor golü de erken buldu. Maçın daha 2. dakikasında Deniz Kadah'ın attığı golle 1-0 öne geçen Çaykur Rizespor'un ikinci golü ise gecikmedi. Maçın 14. dakikasında gelişen atakta sert bir şut çıkaran Eren Albayrak kaleci Ruud Boffin'i avlayarak farkı ikiye çıkardı.
picture

Çaykur Rizespor - Eskişehirspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Çaykur Rizespor deplasmanında iki farklı geriye düşen Eskişehirspor'da Sercan Kaya ile ikili mücadeleye giren Raheem Lawal, maçın 18. dakikasında sinirine hakim olamayıp rakibine dirsek atınca hakem Bülent Yıldırım'ın gösterdiği kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında eksik rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran Çaykur Rizespor defansta büyük boşluklar bulmaya başladı. Maçın 52. dakikasında yeni transfer Kyle Lafferty ile skoru 3-0 yapan ev sahibi ekip rahat bir nefes aldı.
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Çaykur Rizespor sahasında altın değerinde bir üç puanın sahibi oldu ve puanını 21'e yükseltti. Konuk Eskişehirspor ise 23 puanda kaldı.
picture

Çaykur Rizespor - Eskişehirspor Deniz Kadah

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam