Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Volkan Demirel'in ilk vukuatı değil

Eurosport Türkiye

Güncellendi 13/02/2015 - 17:20 GMT+2

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel'in Trabzonspor maçı sonrası aldığı dört maçlık cezanın yankıları devam ederken, bu cezanın Volkan'ın ilk vukuatı olmaması dikkat çekiyor.

Volkan Demirel

Görsel kaynağı: AFP

Rüştü Reçber'in Barcelona'ya transfer olmasının ardından kaleyi devralan Recep Biler'in, Sergen Yalçın'ın frikiğinde terse yatması sonrası kaleyi alan Volkan o günden bu güne çok sayıda tartışılan olaya imza attı.
Gerek Fenerbahçe'de gerekse milli takımda en az performansı kadar saha dışı olaylarıyla da gündeme gelen tecrübeli kalecinin vukuatlarını sizler için derledik...
Volkan Demirel - Jan Koller
15 Haziran 2008 Türkiye - Çek Cumhuriyeti maçı
Oyuncu değişikliği hakkımız yokken Çek forvet Koller'e iten Volkan kırmızı kartla oyundan atıldı. Maçı kalede Tuncay Şanlı'ya tamamlayan milli takımımız, Çek Cumhuriyeti maçının ardından oynadığı Hırvatistan ve Almanya maçlarında kalede Rüştü Reçber'le çıktı. Hırvatistan maçında hatalı bir gol yiyen Rüştü, Almanya maçında da hatalı bir çıkış yapınca milli takım final oynama şansını kaybetti.
27 Şubat 2008 Galatasaray - Fenerbahçe maçı
Galatasaray ve Fenerbahçe'yi buluşturan Türkiye Kupası maçının son dakikalarında Galatasaraylı Cassio Lincoln'ü kovaladı. Volkan'ın kırmızı kart görmesi sonrası Fenerbahçe maçı 8 kişi tamamladı. Volkan maç sonrası yaptığı açıklamada Lincoln'ün annesine ve kız kardeşine küfür ettiğini söyledi, "Lincoln'ün yüreği varsa aynı şeyleri gelip dışarıda da söylesin. Bu adam öldürme sebebidir" dedi. Volkan maç sonrası 3 maç ceza aldı.
"Seni evinden aldırırım"
Milli takımın Avusturya kampında gazetecilerle tartışan Volkan, gazeteci Vedat Danacı'nın üzerine yürüdü ve "Seni evinden aldırmayan Volkan değil" ifadelerini kullandı.
28 Mart 2010 Galatasaray - Fenerbahçe maçı
Fenerbahçe'nin Selçuk Şahin'in golüyle 1-0 kazanıp şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladığı maçın son dakikalarında yaptığı kurtartış büyük tepki topladı. Volkan Galatasaraylı taraftarları rencide eden bu hareketi sonrası herhangi bir ceza almadı.
Volkan Demirel
12 Mayıs 2013 Fenerbahçe - Galatasaray maçı
Galatasaray'ın Kadıköy'e şampiyon geldiği 2012-2013 sezonunun son haftalarında oynanan maçta Sabri Sarıoğlu ile tartıştı. Tecrübeli kaleci bu maç sonrası 5 maç ceza aldı.
Volkan Demirel, Sabri Sarıoğlu
25 Ağustos 2014 Fenerbahçe - Galatasaray maçı
0-0'lık eşitlikle penaltılara giden maçta Felipe Melo'nun penaltısı sonrası Brezilyalı oyuncu ile tartıştı. Maçta kırmızı kart görmeyen Volkan, PFDK'dan 3 maç ceza aldı.
16 Kasım 2014 Türkiye - Kazakistan maçı
Maç öncesi tribünlerdeki bazı taraftarların kendisine küfür ettiği gerekçesiyle maça çıkmayan Volkan büyük bir tartışma yarattı. Maç sonrası Volkan'ı Türk Telekom Arena'dan almak için gelen Fenerbahçeli görevlilerle gazeteciler arasında arbede yaşandı.
7 Şubat 2015 Fenerbahçe - Trabzonspor maçı
0-0 sona eren Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrası maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın yanına giderek Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na yönelik küfürler eden Volkan PFDK'dan 4 maç ceza aldı. Kendisine edilen küfürler nedeniyle Lincoln'ü sahada kovalayarak, Kazakistan'la oynanan milli maça çıkmayan Volkan'ın Hacıosmanoğlu'na yönelik küfürleri şaşkınlık yarattı.
Uğur Aktan
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam