Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş için Handanovic iddiası

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 17/12/2015 - 09:27 GMT+2

Devre arasında kaleci ve stoper alacak olan Beşiktaş'ta yönetim çok hassas bir çalışma yürütüyor.

Samir Handanovic

Görsel kaynağı: AFP

Avrupa Ligi’ne veda eden ancak G.Saray’ı devirip Süper Lig’deki liderliğini korumayı başaran Beşiktaş’ta ocak transferi için yoğun bir çalışma yürütülüyor. Hedef, devre arasında 1 kaleci, 1 de stoper takviyesiyle kadronun eksiklerini gidermek.
Beşiktaş yönetimi, geçmiş dönemleri masaya yatırıp özeleştirisini yaptı ve bu kez çok daha kapsamlı bir çalışma yürüttü. Siyah-beyazlı yönetimin kurmayları şunları kaydetti:
“Devre arasında transfer yapmanın zor olduğunu biliyoruz. Zaten bunu yaşayıp gördük. Artık tecrübeliyiz. Göreve geldiğimizden beri ocakta Tolgay Arslan dışında kadromuza kattığımız isimlerden istediğimiz verimi alamadık. Ancak bu defa çok daha özenli çalışıyoruz. Listemizdeki oyuncular uzun süredir takibimizde. Çok ciddi araştırma yapıyoruz. Bu de-fa ocakta alacağımız oyuncular gerçekten nokta atışı olacak. Transfer yapmış olmak için transfer yapma dönemi bitti."
Handanovic iddiası
Devre arasında bir yabancı kaleci transfer etmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın Samir Handanovic ile ilgilendiği iddia edildi. 4 sezondur Inter forması giyen 31 yaşındaki file bekçisinin kulübü ile mukavelesi sezon sonunda bitecek. Siyah-beyazlıların bunu fırsat bilip devre arasında Sloven eldiveni düşük bir bonservis bedeliyle transfer etmeyi planladığı öne sürüldü.
16 maçın 10’unda gol yemedi
2004’ten beri Serie A’da forma giyen Handanovic, 8 yıl Udinese’nin kalesini koruduktan sonra 2012’de 12 milyon Euro’ya Inter’e geldi. 1.93 boyundaki eldiven bu sezon 16 maçın 10’unda kalesini gole kapadı.

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam