Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş orta sahaya kimi alacak? İşte bonservisi elinde olan dört yıldız

Eurosport Türkiye

Güncellendi 16/07/2015 - 12:24 GMT+3

Tolgay Arslan’ın sakatlığının ardından Beşiktaş’ın orta sahaya da takviye yapması neredeyse kesinleşti. Siyah-beyazlıların muhtemel hedeflerini inceledik.

Leicester City's Esteban Cambiasso (Reuters)

Görsel kaynağı: Eurosport

Hazırlık kampının ilk döneminde çalışkan oyuncusu Veli Kavlak’tan yoksun kalan Beşiktaş, Tolgay Arslan’ın sakatlığıyla ise adeta sarsıldı. Antrenmanda girdiği ikili mücadele sonunda acılar içinde yerde kalan Tolgay’ın çapraz bağları koptu. 24 yaşındaki oyuncunun yaklaşık 5-6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.
Her fırsatta stoper, sol kanat ve forvet transferlerinden bahseden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile başkan Fikret Orman, Veli Kavlak’ın durumuna göre ise orta sahaya takviye yapılabileceğini söylemişti. Veli’nin ikinci kamp dönemine katılması beklenirken, siyah-beyazlılar bu kez Tolgay’ı kaybetti. Hal böyle olunca da Beşiktaş’ın transfer döneminde bir orta sahayı renklerine bağlaması yüksek ihtimal. Peki bu isimler kim olabilir? İşte ilk akla gelenler:
Esteban Cambiasso: 34 yaşındaki Arjantinli orta saha geçen sezonu Leicester City’de geçirmişti. Bir yıllık kontratı sona eren Cambiasso şu an hiçbir takımla anlaşmadı. River Plate, Real Madrid ve Inter kulüplerinde de oynadı. Inter ile beş lig, bir de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.
Alberto Aquilani: 31 yaşındaki İtalyan oyuncu, üç yıllık Fiorentina macerasının ardından şu an kulüpsüz durumda. Kariyerinde Roma, Liverpool, Juventus ve Milan gibi üst düzey kulüpler de olan Aquilani, tecrübesiyle öne çıkıyor.
Aquilani
Sulley Muntari: 30 yaşındaki Ganalı orta saha, 2012’de gittiği Milan’da üç yıl oynadıktan sonra boşa çıktı. Udinese’deki oyunuyla dikkat çeken Muntari, Portsmouth, Inter ve Sunderland’de de oynadı. Ganalı yıldız, Inter ile iki kez lig şampiyonluğu, bir de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.
Lassana Diarra: 10 Mart 1985, Paris doğumlu olan tecrübeli orta saha, Chelsea, Arsenal, Portsmouth, Real Madrid, Anzhi maceralarının ardından soluğu Lokomotiv Moskova’da almıştı. 30 yaşındaki oyuncu iki yıl Moskova ekibinin formasını terlettikten sonra boşta kaldı. Transfermarkt verilerine göre Diarra’nın değeri 4 milyon euro.
Cem Koparan / @cemkoparan
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam