Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'ta stoper harekatı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 17/11/2015 - 10:28 GMT+2

Beşiktaş, ara transferde takıma yeni bir stoper kazandırmak için düğmeye bastı.

Éder Fabián Álvarez Balanta

Görsel kaynağı: Eurosport

Süper Lig’de 11’nci haftayı zirvede tamamlayan Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda ipi göğüslemek için çalışmalara başladı. Teknik direktör Şenol Güneş’in, takımın genç stoperleri Pedro Franco ve Alexander Milosevic’in performanslarından memnun olmadığını yönetime bildirmesinin ardından Beşiktaşlı idarecilerin, bu bölgeye yeni isimler kazandırmak için düğmeye bastığı öğrenildi.
Bu doğrultuda araştırmada bulunan kulübün dış ilişkilerden sorumlusu Erdal Torunoğulları’na menacerler aracılığıyla Chelsea’li Papy Djilobodji ve River Plate’li Eder Balanta’nın önerildiği bildirildi. Bu gelişmenin ardından Torunoğulları’nın bu iki ismi transfer gündemlerine aldığı ortaya çıktı.
1.92’lik kule!
Fransa Lig 1 ekibi Nantes’te sergilediği başarılı performansla sezon başında 3,5 milyon Euro’luk bedel karşılığında Chelsea’ye transfer olan Djilobodji, Maviler’de bu sezon fazla forma şansı bulamadı. Takımın genç ismi Kurt Zouma ve tecrübeli yıldızı Gary Cahill’in arkasında kalan ve sadece 1 kez forma giyebilen 1,92’lik savunmacının, Portekizli menacer Jose Mourinho’nun kadro alternatifleri arasında yer alamadığı için mutsuz olduğu biliniyor. Kartal’ın bu oyuncuyu Ocak ayında kadrosuna katıp stoper transferini tamamlayabileceği konuşuluyor.
Kolombiya’nın en gözde ismi
Stoper transferi konusunda Djilobodji’den gelebilecek olumsuz haberi göz önünde bulunduran Siyah-Beyazlılar’ın; Balanta için de şimdiden nabız yokladığı ifade edildi. Geçen sezon Galatasaray’ın da kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği ancak başaramadığı Kolombiyalı futbolcunun, Avrupa’da bir takımda forma giymenin hayalini kurduğu ve Beşiktaş’a sıcak bakabileceği belirtildi.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam