Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş’ın İtalya seferi! Sağ bek ve stoper geliyor!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 29/06/2015 - 08:30 GMT+3

Demba Ba’yı satarak kasasına ciddi miktarda nakit sokan Beşiktaş’ta transferler başlıyor.

Raul Albiol Cavanda Lazio Napoli 2015 LaPresse

Görsel kaynağı: LaPresse

Sezona teknik direktör Şenol Güneş ile giren Beşiktaş, bugüne kadar sadece Gençlerbirliği’nden ayrılan Dusko Tosic’e imza attırmıştı. Kasasında nakit sorunu yaşayan siyah-beyazlılar, Demba Ba’yı Shanghai Shenhua’ya satarak yaklaşık 14 milyon euroluk bir gelir sağladı.
Bu gelişmenin ardından Beşiktaş artık transferde daha somut adımlar atıyor. İtalyan basınına göre ise, iki transferin bitmesi an meselesi. İlk detaylar Lazio’nun 24 yaşındaki sağ beki Luis Pedro Cavanda. Çizme’de çıkan haberlerde, Beşiktaş’ın 2 milyon euro teklif ettiği oyuncu için kulübü Lazio 2,5 milyon euro istiyor. 500 bin euroluk farkın kapanması ve transferi resmiyete kavuşması an meselesi.
Beşiktaş yöneticilerinin İtalya’daki bir diğer hedefi ise Napoli’nin stoperi Miguel Britos. 2011’den bu yana Napoli’de oynayan Urugaylı defansın menajeriyle masaya oturan siyah-beyazlılar, transferi bitirmeye çok yakın.
Bir sağ bek de Almanya’dan
Dört koldan transfer için çaba veren Beşiktaş, Hoffenheim’ın sağ beki Andreas Beck için de nabız yokluyor. Takımıyla sorun yaşayan 28 yaşındaki sağ bekin kulübüyle sorunlarını çözmesi halinde bonservissiz olarak Beşiktaş’a imza atabilir.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam