Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Güneş'in kararı: Alexis+Necip

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 12/02/2016 - 15:39 GMT+2

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sakat Rhodolfo ve cezalı Marcelo'nun yokluğunda Başakşehir maçında stoperde Alexis'in yanında Necip'i kullanmaya karar verdi.

Necip Uysal

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Beşiktaş'ta yanıtı merakla beklenen soru yanıtını buluyor. Teknik direktör Şenol Güneş, sakat Rhodolfo ve cezalı Marcelo'nun yokluğunda savunmanın göbeğinde Alexis'in yanında Necip Uysal'ı kullanmayı planlıyor.
Süper Lig'in 21. haftasında Başakşehir'in konuğu olacak siyah-beyazlılarda savunma hattındaki eksikler sıkıntı yaratıyor. Ersan'ın Çin'e transferi sonrası sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Rhodolfo'nun yokluğunda teknik direktör Şenol Güneş Alexis ve Marcelo ikilisi ile yola devam etmeyi planlamıştı. Erteleme maçlarında forma giyemeyecek iki yeni transferin yerine stoperde Necip ve Tosic'in sahaya sürülmesi bekleniyordu. Ancak Şenol Güneş, Başakşehir maçı öncesi planlarını değiştirmek zorunda kaldı. Konyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında kırmızı kart gören Marcelo, pazar günü Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Güneş'in de Brezilyalı savunmacının yokluğunda Alexis ile birlikte Necip'i ilk 11'de kullanmaya hazırlandığı öğrenildi.
Kupa maçında kaleyi koruyan Denys Boyko da, pazar günü eldivenleri Tolga Zengin'e kaptıracak. Savunmanın kanatlarında Beck ve İsmail, orta sahada ise Atiba-Oğuzhan ilk 11'de yer alacaklar. Bu futbolcuların önünde Gökhan, Sosa, Olcay üçlüsü, en uçta ise Mario Gomez görev yapacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam