Lucas Leiva'dan Beşiktaş itirafı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 26/12/2015 - 15:06 GMT+2

Liverpool'da forma giyen Brezilyalı orta saha Lucas Leiva, sezon başında Beşiktaş'a transferinin an meselesi olduğunu söyledi.

Liverpool's Lucas Leiva

Görsel kaynağı: Reuters

Yıllardır Liverpool forması terleten Brezilyalı milli futbolcu Lucas Leiva, sezon başında ayrılma noktasına geldiği takımdaki durumu ve transferi ile ilgili konuştu.
Brendan Rodgers döneminde fazla forma şansı bulamayan ve gönderilecekler arasında bulunan Leiva, durumun kendisi adına nasıl değiştini açıkladı.
Transfer döneminde Beşiktaş'a transferinin neredeyse gerçekleşeceğini belirten 28 yaşındaki deneyimli oyuncu ''Geçtiğimiz yıl benim için çok zordu. Diz sakatlığım vardı. O yüzden fazla oynamadım. 18'e girmekte zorlanıyordum. Geleceğimi göremiyordum. Ancak bazı sakatlıklar oldu ve Arsenal maçıyla birlikte oynamaya başladım. İyi performans sergiledim ve takımda kaldım'' dedi.
Hiçbir zaman Liverpool'dan ayrılmayı düşünmediğini dile getiren Leiva ''Çünkü Liverpool'u seviyorum. Ancak işler yolunda gitmediğinde değişikliğe ihtiyaç olup olmadığını düşünmeniz gerekiyor. Ama sonuç olarak takımda kaldım ve mutluyum. Kulübümünde aynı fikirde olduğunu düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam