Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mitroglou transferinde sürpriz gelişme

Eurosport Türkiye

Güncellendi 04/07/2015 - 18:22 GMT+3

Beşiktaş'ın listesinde bulunan Yunan golcü Kostantinos Mitroglou transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Kostantinos Mitroglou

Görsel kaynağı: Eurosport

Geçen sezon attığı gollerle takımı sırtlayan Demba Ba'yı 13.5 milyon Euro'ya Çin'e sattıktan sonra forvet arayışına başlayan Beşiktaş ilk hedef olarak Kostantinos Mitroglou'yu belirlemişti.
Yunan golcünün transferi konusunda büyük ölçüde anlaşma sağlayan Beşiktaş'ın karşısına İtalyan bir engel çıktı. İtalyan basınında çıkan haberlere göre geçen sezonu 12. sırada tamamlayan Sassuolo, Mitroglou'yu gündemine aldı.
Golcü listesinde ilk sırada yer alan Gilardino'dan vazgeçme aşamasına gelen Sassuolo'nun rotayı tamamen Mitroglou'ya çevirdiği ve futbolcunun kulübü Fulham ile ilk görüşmeyi yaptığı ortaya çıktı. Yapılan bu görüşmeden olumlu dönüş alan İtalyan ekibinin Mitroglou ile gelecek bir görüşme yapması bekleniyor.
Geçen sezonu Yunanistan'da Olympiakos ile geçiren Mitroglou kesinlikle Championship'te oynayan kulübü Fulham'a geri dönmek istemiyor. 2018 yılına kadar süren sözleşmesi yüzünden futbolcuyu bir sene daha kiralamak isteyen Fulham ise gelen tekliflerin hepsini değerlendirmeya alıyor.
Alphan Doğualp
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam