Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

N'Koulou transferi yattı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 17/11/2015 - 09:10 GMT+2

Beşiktaş, Nicolas N'Koulou'nun menajerinin imza parası isteğine ret cevabı verdi.

En marquant à la 89e minute, N'Koulou libère l'OM à Sochaux

Görsel kaynağı: AFP

Lyon’un da ilgilendiği Marsilyalı stoper için ciddi girişimde bulunan siyah-beyazlılar, menajerinin indirim yapmaması durumunda bu isimle bir daha masaya oturmayacak. Kamerunlu oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması birçok kulübün iştahını kabartıyor.
Beşiktaş Yönetimi, ara transfer konusunda girişimde bulunduğu Nicolas N’Koulou’da aradığını bulamadı. Siyah-beyazlılar, Kamerunlu oyuncunun menajerinin çok yüksek imza parası isteğini kabul etmedi.
Başkan Fikret Orman’ın “Yüksek miktarda imza parası ödenmeyecek” talimatı nedeniyle, N’Koulou görüşmelerini büyük bir titizlikle yürüten siyah-beyazlı yönetim, indirim olmaması durumunda bu isimle bir daha masaya oturulmayacak. Devre arasında bütçeyi fazla zorlamak istemeyen Beşiktaş Yönetimi, başka alternatif isimleri de mercek altına alacak.
Sezon sonu sözleşmesi biteceği olan futbolcuyla Kartal’ın dışında bir çok Avrupa kulübünün de ilgilendiği, özellikle Lyon’un ciddi girişimlerde olduğu vurgulandı. Tosic, Necip ve Atiba gibi isimleri alternatif stoper olarak belirleyen Şenol Güneş ile görüşecek olan yönetim, gerekirse savunmaya transfer de yapmayacak. Kadrosunda Rhodolfo, Ersan, Milosevic ve Franco gibi dört stopere sahip olan Beşiktaş Yönetimi; Franco’yu kiralaması durumunda yeni bir transfer gerçekleştirecek.
Milliyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam