Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Son derece mutluyuz"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 06/03/2016 - 22:25 GMT+2

Trabzonspor'u mağlup ettikleri maçın ardından konuşan Aykut Kocaman, birkaç gün dinlendikten sonra önümüzdeki haftaların planlamasını yapacaklarını belirtti.

Aykut Kocaman

Görsel kaynağı: Eurosport

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-0 yendikleri için son derece mutlu olduklarını söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Kocaman, Trabzonspor'un iyi ve kapasiteli bir takım olduğunu belirtti. Takımının ilk yarı ofansif anlamda zengin olduğunu belirten Kocaman şunları kaydetti:
"Trabzonspor'u yendik ve 43 puanı yakaladık. Kazandığımız için son derece mutluyuz. Şimdi sadece fiziksel değil, zihinsel olarak da dinlenme zamanı. Birkaç gün dinlenip önümüzdeki haftanın planlamasını yapmaya çalışacağız."
Bir gazetecinin "Zihinsel yorgunluk oyuncuların üst sıralara çıkma isteği mi?" sorusu üzerine Kocaman, "Bu seviyede oynamaya başladığımızdan itibaren rüzgar sert esecek, bu çok normal. O sarsıntılara nasıl reaksiyon göstereceğimiz önümüzdeki günlerde belli olacak" cevabını verdi.
Mandıralı: "Gün birlik olma günüdür"
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı da kaybetmelerine rağmen oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu dile getirdi.
Oyunun iki bölümünde de iyi oynadıklarını belirten Mandıralı, "Üst üste bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Bugün arkadaşlarımızın gösterdiği mücadeleden dolayı mutluyum. Gün birlik olma günüdür. Çalışacağız ve Trabzonspor'u tekrardan ayağa kaldırmak için uğraşacağız" ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam