Tolga Zengin son anda kadrodan çıkartıldı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Beşiktaş'ta sakatlığı nükseden kaleci Tolga Zengin, son anda kadrodan çıkartıldı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Siyah-beyazlıların hafta içi Trabzonspor'la yaptığı erteleme maçını geçirdiği sakatlık sebebiyle tamamlayamayan Tolga Zengin'in, Antalyaspor müsabakası öncesi ısınma hareketleri sırasında sakatlığı nüksetti.
Mücadele öncesi dağıtılan esame listelerinde ismi ilk 11'de yer alan deneyimli file bekçisi, son anda kadrodan çıkartıldı. Tolga Zengin'in yerine kalede Denys Boyko görev yaptı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ayrıca, Trabzonspor'la oynanan erteleme maçının 11'inde yer alan Dusko Tosic'e yedek futbolcular arasında yer verdi.
Tecrübeli teknik adam, müsabakanın ertelendiği tarihte kadroda bulunmayan ve bu yüzden de bordo-mavililere karşı forma giyemeyen Marcelo Guedes'i ise ilk 11'de oynattı.
Kaleyi Boyko'ya emanet eden Güneş, defansı Andreas Beck, Necip Uysal, Marcelo Guedes ve İsmail Köybaşı 4'lüsünden oluşturdu.
Defansın önünde Atiba Hutchinson'ı oynadığı siyah-beyazlı takımda, orta alanın sağında Ricardo Quaresma, ortada Oğuzhan Özyakup ve Jose Sosa, sol kanatta ise Kerim Frei görev yaptı. Beşiktaş'ın ileri ucunda ise Mario Gomez yer aldı.
Beşiktaş'ta Günay Güvenç'in yanı sıra Serdar Kurtuluş, Dusko Tosic, Olcay Şahan, Alexis Delgado, Tolgay Arslan ve Cenk Tosun yedek soyundu. Sakatlığı bulunan Gökhan Töre ile Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek ise 18 kişilik kadroda yer almadı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam