Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş forvet transferine hız verdi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 22/07/2016 - 13:36 GMT+3

Siyah-beyazlıların gündeminde iki isim bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'de 20. haftada, Kasımpaşa-Gençlerbirliği Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı karşılaştı. Kasımpaşa oyuncusu Eren Derdiyok bir pozisyonda rakibiyle mücadele etti.

Görsel kaynağı: AA

Mario Gomez'in takımdan ayrılma kararı almasının ardından forvet transferi için çalışmalarını yoğunlaştıran Beşiktaş, Wilfried Bony için yaptığı girişimlerde umduğunu bulamadı. Manchester City'nin forvetini 1 yıllığına kiralamak için görüşmelere başlayan yönetim, görüşmelerden istediği sonucu alamadı.
İngiliz ekibi ile anlaşma sağlanamaması üzerine diğer adaylara yönelen siyah-beyazlılar, Kasımpaşa'dan Eren Derbiyok'u transfer etmek istiyor. Eren için Kasımpaşa'ya resmi teklifini sunan Beşiktaş, belirlenecek bonservis bedeline göre hareket edecek.
Rakamı 2 milyon euro seviylerine indirebilmesi halinde 28 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmayı planlayan yönetim, Kasımpaşa'dan haber bekliyor. Kulübü ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Eren, geçen sezon Kasımpaşa formasıyla 32 maçta 14 gol, 5 asislik performans sergilemişti.
Plase Remy
Siyah-beyazlılıarın gündemine aldığı diğer bir isim de Loic Remy. Geçen sezon başında da Fransız oyuncu için girişimlerde bulunan yönetim yeniden harekete geçti. Chelsea'de çok iyi bir sezon geçirmeyen 29 yaşındaki futbolcu, 20 maçta 3 gol atabilmişti.
Beşiktaş Eren Derdiyok'u kadrosuna katamaması halinde, Remy için İngiliz ekibiyle temaslarını yoğunlaştıracak.
(Kaynak: NTV Spor)
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam