Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş süper yedeğiyle güldü

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 15/10/2016 - 19:05 GMT+3

Kayserispor karşısında birçok pozisyona girmesine karşın kaleci Muammer'i geçemeyen Beşiktaş, oyuna sonradan giren Ömer'in golüyle kilidi açtı.

Ömer Şişmanoğlu (Beşiktaş), Kayserispor karşısında takımının tek golünü attı

Görsel kaynağı: AA

Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor deplasmanına çıkan Beşiktaş, rakibini 1-0 mağlup etti.
İlk yarıda özellikle Vincent Aboubakar ve Anderson Talisca ile net pozisyonlar bulan siyah-beyazlılar, Kayserispor kalecisi Muammer Yıldırım'a takıldı. 26 yaşındaki kaleci ilk devrede 5 kurtarışa imza attı. Hızlı ataklarla Beşiktaş savunmasını zorlayan Kayserispor da Deniz Türüç'le net bir pozisyondan yararlanamadı ve taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.
İkinci yarıda da baskısını sürdüren Beşiktaş, kilidi Ömer Şişmanoğlu ile açtı. 62. dakikada Tolgay Arslan'ın yerine oyuna giren Ömer, 5 dakika sonra fileleri havalandırarak takımını öne geçirdi. 27 yaşındaki futbolcu bu sezon ligde attığı ikinci isabetli şutta ikinci golünü buldu.
Kalan bölümde Kayserispor'un beraberlik çabalarına karşın kontrolü elinde tutan Beşiktaş, karşılaşmayı 1-0 kazanarak Çaykur Rizespor'un ardından Kayserispor deplasmanında da tek golle galibiyete uzandı.
Bu sonuçla Beşiktaş Kayserispor önünde ligdeki galibiyet serisini 5 maça çıkardı. Puanını 17'ye yükselten siyah-beyazlılar, maç fazlasıyla ligde liderliğe yükseldi.
Ligde üst üste 13. maçında da kalesini gole kapatamayan Kayserispor ise 5 puanda kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam