Fenerbahçe'ye kötü sürpriz

Bir yandan kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, öte yandan Kjaer'in takımdan ayrılma riskiyle karşı karşıya.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Yeni sezon öncesi transfere odaklanan Fenerbahçe'ye İtalya'dan beklenmeyen bir sürpriz geldi. Serie A'da sezona iddialı bir kadroyla girmeye hazırlanan AC Milan'ın Simon Kjaer için ilgisinin devam ettiği belirtildi. Sarı-lacivertliler, futbolcunun ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak B planını yapmaya başladı.
Sezonun son bölümünde başlayan Milan iddiaları, Kjaer'in sezon devam ederken İtalya'ya gitmesiyle zirve yapmıştı. Danimarkalı stoper ise İtalya'da bulunma sebebinin evlilik hazırlıkları olduğunu öne sürmüştü.
Ancak o günden bu yana Milano ekibinin Kjaer'e olan ilgisi bitmedi. İki kulüp arasındaki pazarlıklarda önemli mesafe katedilirken, İngiliz basını da Liverpool'un futbolcuyu yakından takip ettiğini ve yakın zamanda Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlandığını yazdı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Kjaer'in ayrılma ihtimalini de düşünerek hareket ediyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam