Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Rota yeniden Niasse

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 26/07/2016 - 15:09 GMT+3

Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz sezon da girişimde bulunduğu Senegalli golcü, yeniden gündeme geldi.

Everton's new signing Oumar Niasse is presented to the fans before the game

Görsel kaynağı: Reuters

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Everton forması giyen Oumar Niasse'ı kiralamak istiyor. Sarı-kırmızılı yönetimin İngiliz ekibi yetkilileriyle yaptığı ön görüşmenin olumlu geçtiği ve Niasse'ın da Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı belirtildi.
Akhisar Belediyespor'da gösterdiği başarılı performansla Lokomotiv Moskova'ya 5.5 milyon euro karşılığında transfer olan Niasse, geçtiğimiz sezon başında da Galatasaray'ın gündemine gelmiş, ancak transfer gerçekleşmemişti. Sarı-kırmızılıların eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun eski öğrencisi olan olan Niasse, Türkiye'ye dönmek istemiş fakat Galatasaray yönetimi bu transferden vazgeçmişti.
Lokomotiv Moskova'da çıktığı 42 maçta 19 gol ve 14 asiste imza atarak Rusya'da yılın oyuncusu seçilen Niasse, geçtiğimiz sezonun devre arasında 13 milyon sterlin karşılığında Everton'a transfer oldu. İngiltere'de beklentileri karşılayamayan 26 yaşındaki forvet için Galatasaray, 1.5 milyon euroluk kiralama bedeliyle Niasse'ı sezon sonuna kadar kadroya katmanın hesaplarını yapıyor.
Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in de onay verdiği Niasse için önümüzdeki günlerde bir kez daha temasa geçecek olan sarı-kırmızılı yönetim, bu transferi bitirmek amacında.
Danimarka kampına Umut Bulut'u dahil etmeyen, Lukas Podolski'nin de izinli olmasından dolayı antrenmanlarda tek santrafor olarak Berk İsmail Ünsal ile çalışan Riekerink, yönetimden forvet transferini bir an önce sonuçlandırmalarını istiyor.
(Kaynak: NTV Spor)
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam