Thierry Henry antrenör oluyor

New York Red Bulls takımıyla olan mukavelesi geçen ay sona eren ve Sky Sports yorumculuğu görevine başlayan Thierry Henry, antrenör kurslarına hazırlanmak için Galler'i seçti.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

UEFA (B) kursu lisansı için başvuran Thierry Henry, Galler Futbol Federasyonu'nun Newport şehrinde bulunan Dragon Park'taki kursa katılmak için müracaatta bulundu.
37 yaşındaki Henry bu kursu bitirdikten sonra yazın İngiltere'ye dönerek UEFA ( A ) kursuna katılmayı planlıyor. Bu hafta Galleri ziyaret eden Henry, kursa katılacağı bölgede bir incelemede bulundu ve Galler U-16 takımına oyuncularının sorularını cevapladı.
KURSA TAKIM ARKADAŞI FREDDIE LJUNBERG DE KATILIYORBu kursa Henry'nin Arsenal'den eski takım arkadaşı Freddie Ljumberg de katılıyor. Kursa daha önce katılıp diplomasını alan Patrick Vieira'nın tavsiyesiyle katılan Henry, 'Kurslara devam edip menajerliğe başlamadan diplomamı alarak hazır olmalıyım" açıklamasında bulundu.

İlgili: Thierry Henry'nin kariyeri

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam