Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Adalı, planlarını anlattı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 17/05/2011 - 14:24 GMT+3

Beşiktaş Asbaşkan’ı Serdal Adalı, Diego Forlan transferi için Atletico Madrid ile görüştüklerini doğrularken siyah-beyazlı takımın transfer politikasını da anlattı.

serdal adalı

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Siyah-beyazlı kulübün yöneticisi yarın İspanya’ya gideceğini ama gezinin sadece İspanya ile sınırlı kalmayacağını söyledi. Forlan tranferi için çalıştıklarını ve Atletico Madrid ile görüştüklerini ifade eden Adalı, bu transferi gerçekleştirirken maddi olarak dikkatli davranacaklarını söyledi. Hem oyuncunun bonservisi hem de kendisine ödenecek miktarın takımdaki dengeleri sarsmaması gerektiğini belirten siyah-beyazlı yönetici çok istemelerine rağmen “Forlan transferi olmazsa olmazımız değil” dedi. Adalı ayrıca Almanya’da futbol oynayan bazı gurbetçi oyuncularla da görüşeceğini söyledi.
"Guti kalıyor"
Guti’nin kalacağını da söyleyen Adalı, Egemen’in transferini de değerlendirdi. Lig yarışı sürdüğü için Egemen ile henüz görüşmediklerini vurgulayan Serdal Adalı lig bitince hem Egemen ile hem de Bursalı İbrahim Öztürk transferlerini gerçekleştirmek istediklerini belirtti.
"Bobo'ya son teklifimizi yaptık"
Genç yönetici, Ersan Adem Gülüm’ün transferi ile kendisinin değil Yıldırım Demirören’in ilgilendiğini ve görüşmelerin sürdüğünü ifade etti. Transferi yılan hikayesine dönen Bobo konusuna da açıklık getiren Adalı “Beşiktaş Bobo’ya son teklifini iletti. Bobo bize kararını sanırım en geç gelecek hafta bildirmiş olur” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam