Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arda'nın forma aşkı!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 18/04/2011 - 12:29 GMT+3

Arda’nın da kaseti varmış! TRT’de yayınlanan programda, Arda’nın ‘mercan’ formalar için söyledikleri büyük yankı uyandırdı. Programa telefonla bağlanan Arda, “Asıl sorgulanması gerekenler bu görüntüleri dışarı verenlerdir” dedi. Basında öne çıkan Galatasaray haberleri…

mercan forma, arda turan, sabah

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET
“Polat, Aziz Yıldırım gibi aday olsun” Ali Haşhaş, 14 Mayıs’taki kongre öncesi Galatasaray Kulübü Başkanı’na çağrıda bulundu: “Fenerbahçe Kulübü Başkanı için de zaman zaman istifa sesleri yükseldi, sıkıntı yaşadı. Ancak bu işi sonuna kadar göğüsledi. Bana göre Adnan Polat da bunu yapmalı.”
SABAH
“Mercan skandanlı” Arda’nın sezon başı yeni formaları görünce, bu tercihi yapanlara küfürlü eleştirilerinin yer aldığı görüntüler dün TRT-3’te yayınlandı.
TRT-3’te dün gece yayınlanan Futbol Arenası programında Galatasaray’ın bu sezon başındaki kampından çok tartışılacak görüntüler ekrana geldi. Temmuz ayında Hollanda'da kamp yapan Galatasaray, özel bir maç için Almanya'nın Duisburg şehrinde...
Ter idmanının ardından sarı-kırmızılıların yeni sezonda giyeceği formalar geliyor antrenman sahasına... İşte ondan sonraki diyaloglar:

Sabri: Adnan abi, çok iyi renk seçmişsiniz.
Adnan Sezgin: Ben seçmedim.
Arda Turan: Sen şu formalara nasıl bakmazsın? Her sene bir or.... rengi var. Heriflere malzeme veriyoruz. Ver siyah forma, beyaz forma, san-kırmızı... Yürü!
Ayhan: Ne diyor? Faşo ne demektir diyor. Pi..t gibi, i..e gibi bir şey…
Adnan Sezgin: Ne diyor?
Ayhan: Filmde yapıyor ya onu, Kemal Sunal. Faşo Ağa ne demek diyor. P...t gibi, i..e gibi bir şeydir diyor.

Mercan olarak lanse edilen formalardan sonra kum rengi formaları görünce de benzer tepkiler geliyor.
Arda: "Eee, Galatasaray formaları nerede" diye soruyor. Daha sonra da üstündeki mercan formaya bakarak, "Abi böyle forma olur mu ya! A… k… ben bunların" diyerek seçimi yapan yöneticilere tepki gösteriyor.
Arda’nın açıklaması:
Programa telefonla bağlanan Arda, "Galatasaray’ı ve formasını ne kadar sevdiğim belli. Önceki sene turuncu renkte forma vardı. Bu sene de pembe var, başka renkler var. O renkleri sevmediğimizi söyledik. Galatasaray formasının parçalı olması gerektiğini her Galatasaraylı gibi biz de düşünürüz. Kendi aramızda, maç öncesi konuştuğumuz gibi argo bir dille konuşuyoruz orada. Adnan Ağabey’e de ufak tefek isyanlar ediyorduk, şakalaşma mahiyetinde... Orası bizim yatak odamız. Basının girmesi yasak bir yer. Hâlâ aynı fikirdeyim. Formaların Galatasaray rengi olmadığını düşünüyoruz. Pazarlamadan anlamadığımız için her zaman parçalı forma giymek isteriz. Asıl sorgulanması gerekenler bu görüntüleri dışarı verenlerdir. Galatasaray'ı ne kadar sevdiğimi, ne kadar bağlı olduğumu artık anlatmak istemiyorum" dedi.
“Olay kaset!” Temmuz 2010… Yer Galatasaray’ın Hollanda kampı… Yeni formaların tanıtımı için Arda, Ayhan, Sabri ve Mustafa Sarp hazırlık yapıyor, küfürler havada uçuşuyor. Galatasaray kaptanı ‘mercan’ formaya çok ağır bir benzetme yapıyor! Ve bu görüntüler saniye saniye kaydediliyor.
HABERTÜRK/HT SPOR
“Arda şoku” Arda’nın 10 ay önce pembe formalar için söylediği küfürlü sözler TRT3’te yayınlandı. Kaptan, “Orası yatak odamız. Bunu kimin verdiği sorgulanmalı. Herkes parçalı formayı ister. O formayla ilgili fikrim değişmedi” dedi.
MİLLİYET

“Gitme, kal Arda!” Galatasaraylı futbolcular, İzmir’de sevgi gösterileriyle karşılandı. Sarı-kırmızılılar, Avrupa’ya gitme planları içindeki Arda için “Büyük kaptan Arda Turan senin yerin Galatasaray” tezahüratı yaptı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam