Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arda Turan Madrid'de

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 10/08/2011 - 09:44 GMT+3

Yılın bomba transferi dün resmen gerçekleşti. Arda Turan beş yıllığına Atletico Madrid’de. Cimbom rotayı Rus Arshavin’e kırdı. Basında öne çıkan Galatasaray haberleri…

arda turan, habertürk

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET: Transferin fotoğrafı
Atletico Madrid sonunda Arda Turan’ı almayı başardı. Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst ve Atletico Madrid’in sahibi Miguel Angel Gil, anlaşma sağlanmasının ardından kameralara poz verdi. Genç yıldız, “Beni engellemeyin, gideceğim” deyince, Galatasaray yönetimi daha fazla dayanamadı. Galatasaray’ın beş yıllığına 3 milyon avro artı maç başı 20 bin avro teklifini geri çeviren milli futbolcu, İspanyol ekibinin yıllık 2.5 milyon avroluk teklifini kabul edip, Avrupa hayalini gerçekleştirdi.
“Arda Turan’ın yerine Arshavin” Galatasaray, A.Madrid’e sattığı genç yıldızın boşluğunu Arsenal’in Rus golcüsüyle doldurmayı planlıyor. 30 yaşındaki oyuncuya yıllık 4 milyon avroluk teklif sunacak.
SABAH: Arda bugün son kez Arena’da
Bir yılda üçüncü kez Galatasaray’ın kapısını çalan A.Madrid, sonunda Arda’yı kaptı. Başkan Aysal, 12 milyon avro’luk teklifi kabul etti! Bugün Estonya maçında son kez Arena’ya çıkacak. Arda’yı ilk kez Milli Takım’daki arkadaşları tebrik etti.
“Mahmuti bırakıyor” Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nda antrenör krizi çıktı. Antrenör Oktay Mahmuti, yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle görevi bırakmayı düşünüyor. Olası ayrılıkta rota Erman Kunter.
HABERTÜRK SPOR: Ve Arda Atletico Madrid’de
Yılın bomba transferi dün gece resmen gerçekleşti… Galatasaray, kulübün sembol oyuncusu Arda Turan’ı rekor ücretle 12 milyon avroya sattı. Geçen sezon çok yıprandığını düşünüyor, gitmek istiyordu... Yönetim değişikliği olunca A.Madrid'e transferi sekteye uğramış, 'Baba' olarak gördüğü Fatih Terim'in de başa geçmesinin ardından yaşadığı gel-gitlere rağmen "İzin verin, gideyim" diyemeyip kalmıştı. Ancak Melo'nun yıllık 3.5 milyon avro ücretle transfer edilmesi, kaptanı değerini sorgulamaya itti ve 2.2 milyon avro ücretinin 3.5 milyon avroya yükseltilmesi de fikrini değiştirmedi. Gönlü kırılmıştı... İşi yokuşa sürüp önce '4 milyon avroda diretti. Peşinden başkan Ünal Aysal'ı arayıp "Önümü açın" dedi. Yönetim toplantısında yapılan oylama sonunda transfere onay verildi. Aysal ve Ali Dürüst gece Atletico Madrid'in CEO'su Gil Marin ile bir araya gelip imzaları attı.
“Rota Arshavin” Arda’yı Atletico’ya yollayan Cimbom, ‘yaratıcı oyuncu’ transferi için Rus yıldızla temaslarını sıklaştıracak. Öyle ki hafta içinde Aslan’a müjdeli haber gelebilir.
FANATİK: Nefes kesen operasyon
Arda Turan gitti. Forlan ve Reyes geliyor. Yeni özleşme teklifini kabul etmeyen Arda, ayrılmayı kafasına koydu, Başkan Aysal, “Önünde duramayız” dedi. Yönetimden, “Gönderelim” kararı çıktı. Zorlu pazarlıklar sonrası Arda Turan, 12 milyon avro karşılığında Atletico Madrid’e satıldı ama u operasyon sadece kaptanın satışından ibaret değil. Forlan ile Reyes’in Galatasaray formasını giymesi bir kez daha gündemde. Ve bu iki yıldzın gelmesi eskiye oranla çok daha kolay.
“Taksim’de yüksek gerilim” Paar günü Taksim’de yürüyüş yapacak olan Fenerbahçeli taraftarların, Galatasaray Lisesi’nde de eylemde bulunmaya hazırlandıkları öğrenildi. UltrAslan’dan ise uyarı geldi: Sakın liseye yaklaşmayın.
MİLLİYET
“Bolton’u unuttu bile!” Elmander, Galatasaray’ın çok büyük bir kulüp olduğunu söyledi, “Almanya kampında bile otelin etrafında yüzlerce taraftarımız vardı. Bunlar Bolton’da alıştığım şeyler değil” dedi.
AKŞAM: Arda 13 milyon avroya Madrid’de
Arda Turan; hocası Fatih Terim’in ikna çabalarına, Cimbom’un senelik 3.5 milyon avro ödemeyi kabul etmesine rağmen gitti. İspanyollar’la beş yıllığına anlaştı. 24 yaşındaki kaptanın Çeşme’de sevgilisi Sinem Kobal ile fotoğraflarının çekilmesi üzerine bu kararı aldığı öğrenildi. Arda 16 Ağustos’ta Madrid’de imza şov yapacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam