Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ben Forlan, Diego Forlan!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 21/05/2011 - 09:42 GMT+3

Bobo’nun isyanı Beşiktaşlı yöneticileri şaşkına çevirdi: Quaresma ne oynadı ki benden çok para alıyor? Kartal, Fernandes’i 4’e bitirdi. Forlan'da flaş gelişme. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

diego forlan, fanatik

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET
“Kartal’a bir günde üç güzel haber” 1. Manuel Fernandes’in bonservisi anlıyor. 2. Bobo teklif edilen parayı kabul etti. 3. Almeida Real’le anlaşamazsa kalacak.
SABAH
“Fatura ağır geldi” İspanya’da bir süredir Diego Forlan operasyonunu sürdüren Beşiktaş yönetimi, Uruguaylı forvetin bonservisiyle birlikte maliyetinin 24 milyon avroyu bulması üzerine geri adım attı.
“Fernandes’te mutlu sona doğru” Beşiktaş yönetimi, Portekizli futbolcunun bonservisi almak için harekete geçti. Borsaya, “Manuel Fernandes’in transferi için görüşmeler başlatıldı” açıklaması geçen Beşiktaş yönetimi, Valencia Kulübü ile çetin bir pazarlık içinde.
HABERTÜRK/HT SPOR
“Elde var 1” Beşiktaş, Manuel Fernandes için Valencia ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Portekizli futbolcu için İspanyol ekibine 5 milyon avro bonservis ücreti ödeneceği öğrenildi. Siyah-beyazlı formayla lig ve kupada toplam 20 maça çıkan Fernandes, sadece bir sarı kart gördü.
FANATİK
“Forlan’da flaş gelişme” Uruguaylı yıldız için Tayfur Havutçu’dan şaşkınlık veren bir istek geldi… Başkan Demirören ve kurmayları İspanya’da A.Madrid’li Diego Forlan’ın işini bitirmeye çalışırken, Beşiktaş’ın çiçeği burnunda hocasının, “Mümkünse Almeida’yı tutalım” şeklindeki talebi şaşkınlık yarattı.
AKŞAM
“4’e bitirdiler” Fernandes için “18 milyon avroya aldık. En azından yarısını verin” diye direten Valencia hizaya geldi. 8.5 milyon avro’luk Fernandes’i 4’e bitirdiler. Beşiktaş, Havutçu’nun kalmasını istediği Fernandes için Valencia’yla yaptığı görüşmelerde anlaşma sağladı. Transfer borsaya da bildirildi.
VATAN
“Quaresma ne oynadığı benden çok para alıyor?” Bobo’nun son transfer görüşmesinde sarfettiği sözler, Beşiktaşlı yöneticilerin ağzını açık bıraktı. “Ferrari, Nihat, Nobre doğru dürüst oynamadan yüksek paralar aldı. Quaresma bile kaç maçta takımı kurtardı ki? Onlara 2.5-3.5 milyon avro verirken, benim hakkımı niye ödemiyorsunuz?”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam