Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'a 1.90'lık Bebe

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 11/06/2011 - 09:53 GMT+3

Diego Costa ve Forlan seferlerinden eli boş dönen Beşiktaş’a ‘Ada’ havası iyi geldi. Kartal, Manchester United’ın 1.90 boyundaki 21 yaşındaki forveti Bebe’yi aldı. Bebe bir masal kahramanı gibi. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

bebe, beşiktaş, fanatik

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET
“Beşiktaş’a 1.90’lık Bebe” Kartal, Manchester United’ın dev forvetini bir yıllığına kiraladı. 21 yaşındaki futbolcu, bu sezon 7 maçta 2 gol kaydetti. Forlan, Diego Costa ve Klose’den, yüksek maliyetleri nedeniyle vazgeçen siyah-beyazlılar, Portekizli yıldız Bebe’nin transferini bitirdi. Almeida’nın ardından ikinci ‘kule’sine kavuşmuş oldu.
SABAH
“Bebe Kartal” Beşiktaş’ın golcüsü Ada’dan… Forlan ve Costa’yı ikna edemeyen siyah-beyazlılar, menajerliğini Mendes’in yaptığı Manchester United’ın Portekizli genç forveti Bebe’yi 1 milyon avroya kiraladı.
“Tabata için çetin pazarlık” Geçen sezonu kiralık olarak Katar kulübü Al Rayyan’da geçiren Tabata’nın bonservisi için çetin bir pazarlık yaşanıyor. Tabata’nın bonservisi için 1 milyon avro teklif eden Katarlı yöneticilerin, “Tabata’yı istemiyorsunuz. Yabancı kontenjanı konusunda sıkıntı yaşadığımızı da biliyoruz” dedikleri öğrenildi. 4 milyon avro isteyen Beşiktaş’ın ise teklifi az bulduğu belirtildi.
HABERTÜRK/HT SPOR
“Kartal’ın göz bebeği” İspanya'dan rotayı İngiltere'ye çeviren Siyah-Beyazlılar, sürpriz bir operasyonla gelecek vaadeden Portekizli genç golcü Bebe için Manchester United ile el sıkıştı. Bir sezonluğuna renklere bağlanan Bebe, böylece Beşiktaş'taki Portekiz Çetesi'nin 5. üyesi oldu. Bu sezon sadece 7 maçta forma giyen Bebe, 3-0 kazandıkları karşılaşmada Bursaspor filelerini de havalandırmıştı.
“Mersin Kartalyurdu!” Süper Lig’in yeni temsilcisi, Erhan Güven ve Hakan Arıkan’ın ardından Mert Nobre’nin işini de bitiriyor. Akdeniz ekibi bir anlamda Yavru Kartal gibi oluyor.
Havutçu, Serdar Kulbilge’yi istedi” Beşiktaş yönetimi yerli kalecide Serdar Kulbilge’ye odaklandı. Gençlerbirliği ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan Serdar’ın çağrısına kulak veren Kartal’da teknik direktör Tayfur Havutçu futbol komitesine ‘alabilirsiniz’ dedi.
FANATİK
“Portekiz’in yeri CR’si” Tiago Manuel Dias Correia… Yani ağabeyinin taktığı isimle Bebe. Portekiz’in 3. Ligi’nden, Manchester United’ın yolunu tutan Beşiktaş’ın yeni yıldız adayı; ilginç hayat hikayesiyle dikkatleri çekiyor, oyun tarzıyla Ronaldo’ya benzetiliyor.
“Masal kahramanı” Beşiktaş’ın yeni transferi Bebe’nin müthiş bir yaşam öyküsü var. Siyah-beyazlı ekibin, Manchester United’dan bir yıllığına kiraladığı Portekizli futbolcu, 10 yaşından beri yaşadığı kimsesiz çocuklar barınağından futbol dünyasına inanılmaz bir sıçrama yapan yetenek olarak biliniyor.
VATAN
“Bobo’nun yerine Bebe geliyor” Ferguson’ın geçen sezon 8.8 milyon avroya Guimares’ten aldırdığı 20 yaşındaki Portekizli forvet için görüşmelere başlayan Beşiktaş, oyuncuyu ya alacak ya da kiralayacak, transferi de fon karşılayacak.

AKŞAM
“Yetim Bebe” Küçük yaşta anne ve babası tarafından terk edildi. Büyükannesi sahip çıktı. Lizbon’un gettolarında büyüdü. 12 yaşında yetimhanenin yolunu tuttu. 18 yaşından sonra ‘Evsizler Dünya Kupası’nda keşfedilmesiyle şöhreti yakaladı.

“Yokuş’ta çarpıştılar” Altay’ın 17 yaşındaki yıldız adayı Okay Yokuşlu üç büyükleri birbirine düşürdü. Bayern Münih, Dortmund ve Lille de takipte. Sol ayağını müthiş kullanan ve Alex’e benzetilen Okay için kulübü 2.5 milyon avro istiyor. Beşiktaş’ın teklifi 1 milyon avro. Kocaman ve terim de Okay’ın alınması için baskı yapıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam