Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Diego olsun da...

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 10/06/2011 - 10:21 GMT+3

Yıldırım Demirören kurmaylarına kesin talimat verdi. İster Forlan ister Costa, ama Diego’suz gelmeyin. Mehmet Akyüz, yeni Tuncay Şanlı olur mu? Madrid’de üç hedef: Higuain, Diego Costa ve Forlan. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

diego forlan, diego costa, beşiktaş, fanatik

Görsel kaynağı: Eurosport

SABAH
“Diego’suz gelmeyin!” Beşiktaş Başkanı Demirören’den İspanya’daki kurmaylarına mesaj. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’na, “Diego Forlan ya da Diego Costa’dan birini mutlaka bitirin” talimatı verdi.
“Havutçu bastırıyor” Beşiktaş Teknik Direktörü, Hakan’ın yerine kaleci alınması için yönetimi sıkıştırıyor.
HABERTÜRK SPOR
“Şanlı olur” Beşiktaş’ın hocası Tayfur Havutçu, Tavşanlı Linyit’ten alınan Mehmet Akyüz’e övgüler yağdırıp, “Stilini Tuncay Şanlı’ya benzetiyorum. İkinci bir Tuncay’ı Türk futboluna kazandıracağız” dedi.
“Teklif var ısrar yok” Kartal, Diego’lar’ın Forlan’ı ve Costa’sı için teklifini yaptı beklemeye geçti. Bonservisine 6 milyon avro istenen Costa için 4 önerildi. Forlan için de yıllık 4 milyon avroda ısrar edildi.
“Hakan Arıkan'dan 'Elveda' mesajı” Siyah-Beyazlı kulüple anlaşan ve sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen kaleci Hakan Arıkan, Süper Lig'in yeni ekibi Mersin İdman Yurdu ile anlaşmıştı. Hakan twitter hesabından veda mesajı yayınlayıp "4 yıl formasını terlettiğim Beşiktaş'ımdan ayrıldım. Karakterimden ve kişiliğimden ödün vermemeye çalıştım. Saygısızlık ettiysem affola" ifadesini kullandı.
“İsyan bu! Haykırış amatör bakışa” Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in, destek gelmemesi halinde amatör branşları kapatabileceklerinin sinyalini vermesi, büyük tepkiler neden olmuştu. Camianın önemli isimleri başkanın bu bakış açısını sert sözlerle eleştirdi.
FANATİK
“Sidnei'ye 1.1 milyon avro” Savunmasını Benfica'dan kiralanan Brezilyalı stoper Sidnei ile güçlendiren Beşiktaş, genç yıldıza yıllık 1 milyon 100 bin avro verecek. Beşiktaş'tan İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen açıklamada, "Sidnei Rechel Da Silva Junior'un 2011-2012 sezonu sonuna kadar kiralanması konusunda futbolcu ile anlaşma sağlanmış olup, anlaşma karşılığında oyuncuya 1.100.000 avro ödenecektir" denildi.
“Madrid’de 3 hedef” 1. Higuain: Yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu son İspanya turuna çıktı. Listenin ilk sırasında Real Madrid’den ayrılması kesinleşen Gonzalo Higuain var. 2. Costa: En gözde golcü adayı Higuain, ancak Beşiktaş’ın B ve C planları da var. Arjantinli’nin transferinde sorun çıkarsa, Atletico Madrid’in genç yıldızı Costa’ya dönülecek. 3. Forlan: Listedeki son isim, tüm taraftarların rüyasını süsleyen bir golcü. İlk iki transfer olmazsa, İspanya’dan eli boş dönülmeyecek ve Forlan’ın dudak uçuklatan şartları onaylanıp, transferi bitirilecek.
MİLLİYET
“Forlan ve Costa defteri kapandı” Beşiktaş yönetimi uzun süredir renklerine katmaya çalıştığı Atletico Madridli Forlan ve Costa’nın transferinden vazgeçti. Siyah-beyazlılar listelerinde yer alan ve adı sır gibi saklanan başka bir golcüyle temasa geçti.
VATAN
“Costa pazarlığı” Beşiktaş, Forlan’ı yedek kulübesiyle tanıştıran Diego Costa için masada. Atletico Madrid 15 istiyor, yönetimin kafasındaki rakam 10 milyon avro. Fonun yapacağı bu transfer için menajer Jorge Mendes en büyük koz. Portekizli menajer Brezilyalı forveti yılık 2.5 milyon avroya ikna etmeye çalışıyor.

AKŞAM
“Kartal Barça ile yarıştı” Beşiktaş, 58’le Avrupa’nın en çok maç yapan sekiz takımı arasına girdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam