Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş kurtuldu sayemde!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 17/08/2011 - 10:30 GMT+3

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulu üyesi Hüsnü Güreli’nin önceki gün Swissotel’deki toplantıda sarf ettiği "Beşiktaş kurtuldu sayemde. Teşekkür etmeliler” sözlerinin yarattığı tartışma devam ediyor.

hüsnü güreli

Görsel kaynağı: AA

Hüsnü Güreli ile Beşiktaş yöneticisi Sinan Vardar arasında yaşanan diyaloglar bugün medyada geniş yankı buldu.
İddialara göre, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, basın toplantısının yapılacağı salona girerken yanında bulunan yönetim kurulu üyesi ve Beşiktaş’ın eski yöneticisi Hüsnü Güreli’nin “Beşiktaş’ı da kurtardık sayemde. Teşekkür etmeleri lazım. Başka kimsede yok ki bu kadar delil” sözleri kameralara saniye saniye yanıdı.
Nail Güreli, basında geniş yer bulan bu haberlerin ardından, TFF’nin internet sitesinden şu açıklamayı yaptı: ''TFF Yönetim Kurulu'nun geçen hafta yaptığı yeni düzenleme ile ilgili BJK Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar'ın sarf ettiği eleştirileri, başkanımız ve başkanvekillerimiz ile birlikte bir sohbet ortamında değerlendirdim. Şu an itibariyle en fazla sayıda yabancı oyuncu ile sözleşmesi bulunan Beşiktaş'ın bu düzenlemeden fayda sağlayacağı görüşümü dile getirdim. Bu düşüncelerimin, şike soruşturması ile ilgili TFF kararına bağlamak hiçbir şekilde doğru değildir.''
Mehmet Ali Aydınlar ne dedi?
Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da konuyla ilgili açıklama yaptı. Aydınlar’ın Hürriyet Gazetesi’nde yer alan açıklaması şu şekilde: “Sayın Güeli’nin o sözleri, yabancı sınırlamasıyla ilgiliydi. Beşiktaş yöneticisi Sinan Vardar bu konuyla ilgili Futbol Federasyonu’nu eleştiriyordu. Sayın Güreli de bunu ifade etti. Şikeyle ilgisi yok. Zaten kurtaracak bir şey de yok. Kaldı ki biz kimseyi kurtarmadık. Beşiktaş’ı kurtaralım” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam