Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Düğüm çözülüyor!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 21/05/2011 - 09:44 GMT+3

Süper Lig’de son düzlüğe girilirken Fenerbahçe ve Trabzonspor basında hangi haberlerle öne çıktı? Şampiyonluk düğümü çözülüyor. Kupa sahibini buluyor. Aykut Kocaman ve Şenol Güneş hafta boyunca futbolcularını son maça nasıl hazırladı?

süper lig kupası, akşam

Görsel kaynağı: Eurosport

HABERTÜRK/HT SPOR
“Sizler şampiyonsunuz” Ligin 53. Kralını selamlamaya saatler kaldı. Yarışan iki takım da alkış aldı. Kocaman ve Güneş de övgü yağdırdıkları öğrencilerine şimdiden tâcı taktı. Fenerbahçe’nin hocası Aykut Kocaman, yarınki Sivas maçı öncesi Samandıra'da bir araya topladığı futbolcularını kutlayıp "Sizinle gurur duyuyorum. İkinci yarıda ben dahil herkesi şaşırttınız. Bir maç kaldı ama benim gözümde zaten şampiyonsunuz" dedi. Trabzon'un teknik patronu Şenol Güneş de Karabük karşılaşması öncesi benzer şekilde oyuncularına teşekkür etti: "Hepinize helal olsun. Sonuç ne olursa olsun benim nazarımda şampiyon sizsiniz."
SABAH
“Burak’ı aratmayacağız” Karabük’te ileri üçlüde yer alacak Umut, Jaja ve Pawel Brozek, Burak’ın boşluğunu dolduracaklarını söylediler: “Atacağımız gollerle şampiyonluğu getireceğiz.”
“Gineli’ye veda töreni” Trabzonspor forması altında geçirdiği sekiz yıl sonrası futbol kariyerine Suudi Arabistan’da devam edecek Yattara’ya plaketle veda edildi.
“Savunmaya takviye: Elyasa Süme” Gaziantepspor ile Mayıs sounda ibtecek sözleşmesini uzatmayan gurbetçi futbolcu, Trabzonspor’a “evet” dedi.
“Lefter ‘totem’ yapıyor maç öncesi konuşmuyor” Fenerbahçe’nin ‘ordinaryüs” lakaplı efsane futbolcusu Lefter, yarınki Sivas maçı öncesi sadece dua ediyor. Toruhu Özlem Katmer, “Uğur getirsin diye maç öncesi yorum yapmıyor” diyor.
“Yıldırım adım adım takipte” Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı şampiyonluk maçının hazırlıklarını sürdürdü. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de bir süre idmanı izledi.
“Bobo’ya Fener kancası” Beşiktaş ile parasal konularda bir türlü anlaşamayan Brezilyalı golcüye Fenerbahçe’Nin talip olduğu iddia edildi.
“Kraliçe’den eşlere özel uçak” Alex de Souza sahada attığı gollerle Fenerbahçe’yi şampiyonluğa taşırken, eşi Daianne de boş durmuyor. Bayan de Souza takımın moral ve motivasyonunu arttırmak için, kiraladığı özel uçakla futbolcuların eşlerini Sivas’a götürecek.
“Alex de Souza: O futbola futbol ona aşık” Yarın oynanacak Sivasspor maçıyla şampiyonluk düğümü koparacak lan Alex, dünyanın en iyi 10 numaralarından biri. Ama en entelektüel, en efendi, en alçakgönüllü ve en çalışkan unvanlarının da sahibi.
FANATİK
“Gol olur” Kırılmadık rekor bırakmayan, istatistikleri alt üst eden Alex, şüphesiz yarınki maçta da Aykut Kocaman’ın en büyük kozu olacak. Sambacı’nın Sivas karnesi ile oldukça iyi: 12 maçta 5 gol 6 asist.
“İşte Trabzon’un son bombası Miroslav Klose” Devre arasında da gündeme gelen Alman yıldız için şartlar zorlanacak, sponsor bulunacak. Avrupa’da başarıyı kafasına koyan Başkan Şener, transferle bizzat ilgilenecek.
MİLLİYET
“Son söz başkanın!” Sivasspor maçı öncesi takıma yönelik final konuşmasını Aziz Yıldırım yapacak. Fenerbahçe’de tarihin en kritik deplasmanı öncesi heyecan tavana vururken, sarı-lacivertli kulübün patronu kamp yapılacak otelde oyuncularına kazanmaları gereken şampiyonluğu kulüp, camia ve takım için ne anlam taşıdığını anlatacak ve yönetimin belirlediği primi açıklayacak.
AKŞAM
“Kupanın değeri 100 milyon TL” Süper Lig’i şampiyon bitiren takım, mali açıdan ihya olacak. Fenerbahçe ligi şampiyon bitirirse 100, Trabzonspor mutlu sona ulaşırsa 88 milyon TL gelire konacak.
“Zaferin 3 şifresi” Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, futbolcuları bir hafta boyunca tarihi maça bu sözlerle hazırladı: Sakinlik-özgüven-takımdaşlık.
1. Şampiyonluğa değil Sivasspor maçına gidiyoruz.
2. Çok kaliteli takımsınız, azminizle kazanırsınız.
3. 17’de 16 yaptınız, defalarca bu işi başardınız.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam