Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fatih Terim kanatlandırır

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/05/2011 - 08:42 GMT+3

Galatasaray’ın yeni başkanı Ünal Aysal mazbatasını aldı. Eldivenler için iki isim: Frey ya da Doni. Davala’ya göre Cimbom’u kurtarabilecek tek isim Fatih Terim! Süper bir yıldız geliyor. Drogba umudu. Basında öne çıkan Galatasaray haberleri…

fatih terim, galatasaray, sabah

Görsel kaynağı: Eurosport

SABAH
Fatih Terim, Euro 2008’de destan yazan futbolcularını Florya’da bir araya getirecek. İkinci gelişinde 2000 ruhunu canlandırmaya çalışan kurt hoca, Galatasaray kadrosunda yer alan ve Euro 2008’de forma giyen 7 öğrencisinin yanına yeni isimler katmayı hedefliyor.
“Frey ya da Doni” Galatasaray'da Kolombiyalı kaleci Zapata ile yollar Konyaspor maçının ardından ayrılacak. Sarı-kırmızılı kulüpte kalenin yeni sezonda yine bir yabancı kaleciye teslim edileceği ve AZ Alkmaar'dan Sergio Romero dışında İtalya Serie A'dan da iki aday olduğu öğrenildi. Bunların ilki uzun yıllardır Fiorentina kalesini koruyan Sebastien Frey. Fransız kalecinin alternatifinin ise sezon başında Galatasaray'ın gündeminde olan Roma'nın Brezilyalı kalecisi Doni olduğu gelen haberler arasında.
“Terim de düşünüyor biz de” Galatasaray’da Ünal Aysal ve yönetimi, Adnan Polat ve ekibinden kulübü teslim aldı. Galatasaray’da mazbatasını alan ve resmen göreve başlayan başkan Ünal Aysal, Fatih Terim için, “O da biz de düşünme aşamasındayız. Taraftara transfer için 23 Mayıs sonrasına söz verdim” dedi.

“Sezonun ilk Aslanı Gülüm” Beşiktaş Başkanı Demirören ile Adanaspor Başkanı Akgül’ün son pazarlığından sonuç çıkmadı. Ersan Gülüm’ün Galatasaray’a imza atması artık an meselesi.
HABERTÜRK/HT SPOR
“Saray’da devir teslim” Galatasaray'ın yeni başkanı Ünal Aysal, dün 'mazbatayı' aldı, adeta başlangıç noktasına 'çentik' attı: "Dünya turuna tek adımla başlanır demiştim. Şimdi tur zamanı. Galatasaray'a dolu dolu üç yıl yaşatacağız. İnşallah kulübün nereden nereye geldiğini herkes görecek."
“Ali Dürüst ikinci başkan” Galatasaray’ın yeni yönetimi ilk toplantısını dün yaptı ve görev dağılımını gerçekleştirdi. Başkan Ünal Aysal, toplantı sonrası görev bölümünü şöyle açıkladı: Başkan Yardımcısı Ali Dürüst. Başkan Yardımcıları: Adnan Öztürk, Refik Arkan. Genel Sekreter: Aka Gündüz Özdemir. Muhasip Üye: Adnan Nas.
“Direkten döndü!” Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’ye ikinci Taurasi şoku yaşatmak istedi ancak. Fenerbahçe’nin elinden Taurasi’yi kaparak ezeli rakibine ‘gol’ atan Galatasaray, bu kez voleybolda operasyona girişti. Aslan, Seda’yı almak istedi, Fenerbahçe yıldızıyla hemen sözleşme imzaladı.
“Galatasaray büyük oynuyor” Beko Basketbol Ligi’nde yarı finaldeki rakibini bekleyen sarı-kırmızılılar, önümüzdeki sezon Avrupa’nın en prestijli kupası THY Euroleague’de yer almak için atağa kalktı. Galatasaray’ın bunun için ya ligde final oynaması ya da wild card alması şart.
“Terim kurtarır” Ümit Davala: “Fatih Terim, Galatasaray ile özdeşleşmiş biri. Hafta içi her şey netleşir. Bu koşullarda takımı istenilen yerlere getirebilecek tek isim Terim’dir.”
“Romero ile Mutu iddiası” Avrupa basını Galatasaray için hep aynı isimleri yazmaya devam ediyor. İtalyan Corriero Dello Sport gazetesi, Sarı-Kırmızılılar'ın sezon sonunda Fiorentina'dan ayrılması beklenen Rumen Adrian Mutu ve AZ Alkmaar'ın 24 yaşındaki Arjantinli genç file bekçisi Sergio Romero ile yakından ilgilendiğini iddia etti.
FANATİK
“Cimbom’a süper yıldız Zhirkov” Ünal Aysal ve ekibi dev bir markanın peşine düştü: Yuri Zhirkov. Yönetim, Chelsea’li yıldız için temaslara başladı.
“Elmander tamam” Galatasaray'da yeni yönetimin ilk transferi Johan Elmander olacak. Geçtiğimiz hafta birçok kez İsviçre'de golcü oyuncunun menajeriyle görüşen Bülent Tulun'un anlaşmaya vardığı kaydedildi. Elmander'in sözleşmesi sezon sonunda bittiği için Cimbom bonservis bedeli ödemeyecek. Oyuncunun kendisine ise yıllık iki milyon avro verilecek. Yönetimin bu transferi önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.
“Gidecek Zan’netmeyin” Terim’le Avrupa üçüncüsü olan Milli Takım’ın sigortaları Gökhan Zan ve Servet Çetin ‘istenmeyen adam’ ilan edilmişti. Ancak ikisi de İmparator’la eski parlak günlere dönüş hayalini kuruyor.

VATAN
“Drogba umudu” Adnan Öztürk, Peter Kenyon’u devreye soktu. Chelsea’den Fildişili golcü için Galatasaray’a müjdeli haber geldi.Bir dönem Maviler’de yöneticilik yapan Kenyon, “Transfer olabilir” dedi. Şimdi artık top Ünal Aysal ve ekibinde.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam