Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Guti kalıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 12/05/2011 - 12:04 GMT+3

Beşiktaş'ta haftalardır gelecek sezon kalıp kalmayacağı tartışılan Guti Hernandez, söylentilere Twitter hesabından yaptığı açıklamayla nokta koydu. İspanyol yıldız, "Seneye İstanbul'da, Beşiktaş'ta kalacağım" dedi.

guti hernandez

Görsel kaynağı: AA

Dün gece Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u penaltılarda yenerek kupayı kazanan Beşiktaş, Guti'den gelen haberle rahat bir nefes aldı.

Yeni sezonda takımdan ayrılacağı ve başka bir takıma transfer olacağı söylentileri dolaşn Guti, twitter hesabı aracılığıyla son noktayı koydu.

Guti depresyonda!
Beşiktaş formasıyla ligde 20 maça çıkan ve 7 gol kaydenen İspanyol yıldız, saha dışında da sezon boyunca adından söz ettirdi. Sezonun ilk yarısında sergilediği futbolun uzağında kalan Guti, özel yaşantısıyla basının eleştirilerine hedef olmuş, depresyonda olduğu yönünde haberler yapılımıştı. İspanyol yıldız bu eleştiriler karşısında, "Tek yaptığım, ertesi gün antrenmanı olmayan normal biri gibi dışarıya çıkmak ve arkadaşlarımla eğlenmek. "Üzgünüm ama kameralar futbol sahaları ya da isteyenlerin özel hayatlarında vardır. Ama benimkinde değil, teşekkürler. İstediğim gibi yaşamaya devam edeceğim, ben kimseninkine karışmıyorum, kimsenin de bana karışmasına müsaade etmeyeceğim. Çünkü her şeyden önce yaşamaya layığım. Hayat, anlardır ve ben benimkilerini arıyorum. Mutluluk sonsuz değil ama başkalarının beni aramasını durup beklemeyeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

Önceki haftalarda İspanyol yıldızın gazetelere şu açıklaması yansımıştı: ''Takım arkadaşlarımla aram iyi ama herkesin kendine göre yaşam tarzı ya da ailesi var. O yüzden onlarla çok fazla birlikte vakit geçiremiyorum. Yalnızım ve kendimi biraz terk edilmiş hissediyorum. Belki tanıdığım insanlardan daha çok şey bekliyordum ama bu herkese olur. Yapabileceğim tek şey kendimle mutlu olmak ve öyleyim de''

Bobo ayrılıyor
Beşiktaş''ın diğer yıldız ismi Bobo, dün akşam kupa finalinin ardından "Bu, Beşiktaş'taki son maçımdı. Artık Beşiktaş'ta forma giymeyeceğim" diyerek yeni sezonda siyah-beyazlı takımdan ayrılacağını açıklamıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam