Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Kan değişimi şart"

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 24/03/2011 - 19:29 GMT+2

Mehmet Helvacı yaptığı açıklamada, hem Ünal Aysal'ın iddialara cevap verdi hem de yönetimin yaptığı yanlışları söyledi. Helvacı’ya göre Aslan’da kan değişimi şart.

Mehmet Helvacı

Görsel kaynağı: AA

NTV Spor'a konuşan Mehmet Helvacı, Ünal Aysal’ın kendisinin Galatasaray üzerinden para kazandığı iddiasını şöyle yanıtladı: “Ben her anlamda Galatasaray’a karşı doğruları söylüyorum. Kimse bana yalan söylüyor diyemez. Sayın Ünal Aysal benim doğru söylemediğimi iddia ediyor. Ama ben bu yayına doğru söylediğim için katıldım. Eğer Aysal benim doğru söylediğimi ifade edip, benden özür dilemezse ben de belgelerle birlike televizyona çıkarım. Ben belgesiz konuşmam. Çekincek bir şeyim yok. Bütün belgeler kulüpte bunuluyor. Ben mahkemeye başvurmayı düşünmüyorum. Biz sonuçta Galatasaraylıyız benim için bir özür yeterli. Ben Galatasaray üzerinden para kazanmayı tercih etmedim ama bunu tercih edenler var. Ben onları kınamıyorum sonuçta bu onların tercihi. Ama para kazananlar çıkıp ben para kazandım demeli. Çünkü herkes doğruları söylemeli. Ben doğrular dışında bir şey konuşmuyorum.”
Adnan Polat’ın seçime gitme konusunu inat haline getirdiğini belirten Helvacı “Biz seçim istedikçe, durum başkan ile bir inatlaşmaya dönüşüyor. Mali genel kurulda açıklamasa bile başkan illa ki seçime gidecektir. Bunu yapması gerekiyor. Galatasaray için en iyisi seçime gitmek olacaktır” dedi.
Kendisinin bir yönetim kurulu üyesi olarak Adnan Polat’ı eleştirmesinin normal olduğunu belirten Mehmet Helvacı “Benim başkanı eleştirmemde bir sorun yok. Türkiye için farklı bir durum olmamalı. Benim yaptığım her dürüst inanın yapacağı bir şey. Doğruları söylemek bazen insanlara zarar verir. Ama doğruları söylemezsek meydan başkalarına kalıyor” şeklinde konuştu.
"Hagi'nin getirilmesi yanlıştı"
Takımın başına Hagi’nin getirilmesinin yanlış olduğunu vurgulayan Mehmet Helvacı konuşmasını şu şekilde bitirdi. “Hagi bence gönderilmek için getirilmiş bir hocadır. Ben daha Hagi gelmeden geçmiş tecrübelerimden dolayı Hagi ile uzun vadeli çalışılamayacağını söylemiştim. Hagi günü kurtarmak için getirildi. Bu büyük bir yanlıştı. Galatasaray’da planlar hep uzun vaadeli yapılır. Kimse kişisel çıkarları için hamle yapmamalıdır. Kimse kendi çıkarlarını Galatasaray’ın üzerinde görmemelidir. Bence Pazar gününden sonra Hagi gidecektir. Galatasaray şu anda sadece günü kurtarıyor. Uzun vadeli programlar yapılsa şimdi ben hala yönetimde olurdum. Rijkaard ile yolların ayrılmamasını savunuyordum. Bunu camiaya açıklamaya hazırdım çünkü Galatasaray camiası uzun vadeli planlamalara açıktır. İnsanlara umut vereceğimiz bir plan yapamadık.
Umut hiçbir zaman tükenmemeli. Galatasaray’ın kaynakları takımı başarıya götürmek için yeterlidir. Kan değişikliği gerekli. Galatasaray bu kan değişikliğini yapacaktır.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam