Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ligin kaderi belli oluyor!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/07/2011 - 13:12 GMT+3

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulu, UEFA yetkilileriyle yapılan görüşmeleri değerlendirmek için bugün bir araya gelecek. Gündem son derece ağır.

fenerbahçe galatasaray jenerik futbol

Görsel kaynağı: AA

Futbolda şike soruşturmasıyla ilgili dün İsviçre’nin Nyon kentinde UEFA yetkilileriyle bir araya gelen ve durum değerlendirmesi yapan TFF, bugün saat 16.00’da bir araya gelerek o toplantıda alınan kararları değerlendirecek.
İstinye’deki toplantıda lig takviminin değişip değişmeyeceği, Süper Kupa finalinin oynanıp oynanmayacağı gibi önemli konular tartışılacak.
Soruşturma belgelerinin hafta içinde kendilerine ulaşmasını beklediklerini açıklayan TFF Başkanvekili Lutfi Arıboğan, ligin ertelenip ertelenmeyeceği sorusu karşısında "Toplantının sonucuna ilişkin şimdiden bir açıklama yaparak, kamuoyunda beklenti oluşturmak doğru olmaz. Her gün bu konuda yeni gelişmeler oluyor. Ayrıca soruşturmanın genişleyip, genişlemeyeceğini de bilmiyoruz" yanıtını vermiş, ‘UEFA'nın şike konusundaki duyarlılığını biliyoruz. Türk polisine ve savcılarına şike soruşturmasına ilişkin çalışmaları nedeniyle takdirlerini ilettiler. TFF'nin henüz resmi belge ve delillere sahip olmadığını, bu nedenle sürecin hızlanmadığının bilincindeler. Gerekli belge ve delillere sahip olduktan sonra TFF'nin gerekeni yapacağının da farkındalar" şeklinde konuşmuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam