Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ronaldo balkondan konuştu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/06/2011 - 08:41 GMT+3

Güvenlik gerekçesiyle imza töreni iptal edilen Cristiano Ronaldo, balkon konuşmasıyla gönülleri aldı. Sinan Bolat’ın kulübü S.Liege tok satıcı çıktı! Fernandes’deki sorun Kartal’ı Bosingwa’ya yöneltti. Basında öne çıkan Beşiktaş haberleri…

cristiano ronaldo, beyoğlu, beşiktaş, habertürk

Görsel kaynağı: Eurosport

HÜRRİYET
“S.Liege tok satıcı çıktı” Beşiktaş, Belçika kulübünün tutumu yüzünden Sinan Bolat'tan vazgeçti. Futbol Komitesi Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Sinan için Standart Liege Kulübü ile pazarlık masasına oturduklarını belirterek, "Sinan'ı çok seviyorlar. S.Liege tok satıcı. Ancak çok yüksek bir rakam önerirsek satabileceklerini söylediler. Tok satıcıdan futbolcu almak zordur. Konuştukları rakam 5 milyon avro. Biz böyle bir rakam veremeyiz. Alternatif isimlere yöneldik' diye konuştu
“Ronaldo izdihamı” Demirören’in alışveriş merkezinin açılışına gelen Cristiano Ronaldo, izdiham nedeniyle hayranlarına imza dağıtamadan geri döndü.
HABERTÜRK SPOR
“Ronaldomania” Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören şovunu yaptı ve dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’yu dün İstanbul’a getirdi. Ncak mahşeri kalabalık yüzünden Taksim’deki imza töreni iptal edildi. Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a gelen Portekizli oyuncu, daha sonra helikopterle Çırağan Sarayı'na geçti. Bu sırada Taksim'de Demirören Grubu'na ait AVM önündeki kalabalık iyice arttı. Ezilme tehlikesi atlatanlar oldu, zaman zaman tartışmalar yaşandı. Uzun süreli bekleyiş ise boşa çıktı. Ronaldo sadece balkondan sporseverleri selamlamakla yetindi. Yoğun izdiham ve güvenlik zaafiyeti nedeniyle imza töreni gerçekleştirilemedi. Bu durum büyük tepki çekti.
“Bosingwa seferi” Beşiktaş, Fernandes’de yaşanan sıkıntı nedeniyle rotayı başka bir Portekizli’ye çevirdi. Başkan Yıldırım Demirören’in Chelsea ile mukavelesi biten sağ bek için önümüzdeki hafta sefere çıkacağı öğrenildi.
MİLLİYET
“Schuster parmağı” Beşiktaş'ta, geçen sezon sonuna doğru, ayrılacağı yönünde açıklamalarda bulunan Guti Hernandez’in kafasını Alman hocanın karıştırdığı ortaya çıktı. Los Angeles Galaxy ile flört eden Bernd Schuster'in, yıldız futbolcuyu da Amerika 'ya götürmek istediği, bu nedenle Guti'nin çelişki içinde kaldığı vurgulandı .
AKŞAM
“Ronaldo ‘Balkon’da çıldırttı” Ronaldo’yu görmek isteyen 5 bin hayranı sabah saatlerinde İstiklal Caddesi’ne akın etti. Ünlü futbolcunun uçağı rötarlı olarak Atatürk Havalimanı’na indi. Buradan sevgilisiyle beraber helikopterle Çırağan Sarayı’na gitti. Demirören AVM’deki imza töreni güvenlik zaafı nedeniyle iptal edildi. Balkon konuşmasıyla gönül aldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam