Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Soruşturmada ikinci dalga

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/07/2011 - 19:48 GMT+3

Şike soruşturmasının ikinci dalgasında gelişmeler tüm hızıyla sürüyor. Soruşturma kapsamında savcılığa sevkedilen Serdar Kulbilge, Zeki Mazlum ve Seyit Kalender serbest bırakıldı.

serdar kulbilge

Görsel kaynağı: AA

Soruşturmada hergün yeni bir isim
Mehmet Ali Aydınlar, "Kararlar kanun değil, gözden geçirebiliriz" dedi. HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!
Vural, Kızıl ve Kulbilge adliyede HABERİ BURADA!
Dakika dakika ikinci dalga HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 15 sayfa tutan ifadesi için TIKLAYIN!
Türkiye Futbol Federasyonu'nun çiçeği burnunda başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturması ve takımların akıbeti hakkında açıklamalarda bulundu. OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!
Kulüpler Birliği'nin yaptığı toplantıdan tek ses, tek yürek olma kararı çıktı. TIKLAYIN!
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı kararla ilgili sert bir açıklama yaptı: HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
Türkiye Futbol Federasyonu, Ünal Aysal'a sert bir yanıt verdi. OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe Kulübü de Ünal Aysal'ın açıklamalarını değerlendirdi. OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş Kulübü de resmi internet sitesinden Federasyon'a destek verdiklerini açıkladı. OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
14 TEMMUZ'DA BUNLAR YAŞANDI
22:13: Ankaragücü kalecisi Serdar Kulbilge, Zeki Mazlum ve Seyit Kalander serbest bırakıldı.17:04: Savcılıktaki sorguları tamamlanan Serdar Kulbilge, Seyit Kalender ve Zeki Mazlum tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.
15:55: Mehmet Ali Aydınlar ile bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Kupası'nı aklanana kadar iade etme kararı aldı.
15:27: Eski TFF yönetim kurulu üyeleri Levent Kızıl ve Mümtaz Karakaya serbest bırakıldı.
15:01: Savcı tarafından ifadesi alınan teknik direktör Yılmaz Vural serbest bırakıldı.13:07: Süleyman Seba, "Tayfur Havutçu'nun böyle bir şeye dahil olduğuna asla inanmıyorum" dedi.
12:53: İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Takımı Sportif Direktörü Kamil Dizar, futbolda süren şike soruşturması kapsamında iki oyuncularının tutuklanmasını şaşkınlıkla karşıladıklarını söyledi.
11:38: Şike soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, yarın taburcu olacak.
11:30: Futbol federasyonu başkanı Mehmet Ali Aydınlar adliyeden ayrıldı. Aydınlar adliye çıkışında yaptığı açıklamada Ligin ertelenmesinin söz konusu olmadığını, ancak ellerindeki delillere göre aldıkları kararları değiştirebileceklerini söyledi. Aydınlar, "En doğru kararları verebilmek için kanıtları görmek istiyoruz" dedi.
10:35: Çırağan Caddesi'ndeki savcı ve hakimlerin kullandığı kapıdan adliyeye giriş yapan Aydınlar, daha sonra savcılık katına çıktı.
10:29: Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Ali Aydınlar adliyeye geldi.
09:05: Emniyetteki sorguları sona eren Yılmaz Vural, Levent Kızıl, Serdar Kulbilge ve Mümtaz Karakaya'nın da aralarında bulunduğu altı kişi adliyeye getirildi.
08:41: Gözaltında bulunan bir grup adliyeye sevk edildi. Bu grup içinde Yılmaz Vural, Levent Kızıl ve Serdar Kulbilge de yer alıyor.
01:09: Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, futboldaki şike iddialarına ilişkin, ''Türk futbolu şu anda üzüntülü ve sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Yanlış yapan cezasını çeksin'' dedi.
00:25: Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile Futbol Takımı Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam