Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzonspor - İstanbul BB

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/05/2011 - 13:39 GMT+3

Fenerbahçe'nin averajla arkasında yer alan Trabzonspor, kupa yorgunu İstanbul BB'yi Avni Aker'de ağırlayacak. Bordo-mavililerin amacı kazanıp, Fenerbahçe'nin puan kaybını beklemek. 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Eurosport.com Türkiye'den canlı olarak takip edebilirsiniz.

trabzonspor, istanbul bb

Görsel kaynağı: AA

Trabzonspor
27 yıldır ligde şampiyonluk hasreti çeken Trabzonspor'un, şampiyonluk için önünde kritik 180 dakika bulunurken bordo-mavili camiada adeta nefesler tutuldu.
Ligin 19. haftasındaki Fenerbahçe maçını 2-0 kaybettikten sonra, 13 maçta 10 galibiyet ve üç beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavililer, Trabzon'da kazanıp sarı-lacivertlilerin de puan kaybetmesini ümit ederek ligin son haftasına girilirken liderliği devralmanın hesabını yapıyor.
Trabzonspor'da sezonu kapayan kaleci Onur'un yanı sıra Polonyalı sol kanat oyuncusu Piotr Brozek ile stoper Arkadaiusz Glowacki'nin sakatlıkları devam ediyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Çarşamba günü Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalinde karşılaşan İstanbul BB, 120 dakikalık zorlu bir maçı geride bıraktı. Ligdeki konumu rahat olan turuncu-beyazlıların bu maçta nasıl bir performans göstereceği merak konusu.
İstanbul BB’de, Trabzonspor karşısında sakatlıkları bulunan Hasagiç, Ali Güzeldal, Barbosa, Cesario ve Ergün Berisha ile kart cezalıları Marcin Robert Kus ve Gökhan Ünal'ın forma giyemeyek.
Bilinmesi gerekenler
-Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, bugün Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla ligde sekizinci kez karşılaşacak.
-Bugüne dek iki takım arasında yapılan yedi lig maçında bordo-mavililerin rakibi karşısında mağlubiyeti bulunmuyor. Karadeniz ekibi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında beş galibiyet, iki beraberlik elde etti.
-Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 3-1 kazanmıştı.
-Trabzonspor, sahasında oynadığı son dört maçı da gol yemeden kazandı.
-Bordo-mavililer bu sezon evinde 11 puan kaybetti.
-İstanbul BB, son iki sezondur Trabzon’dan puanla dönüyor.
Bahis oranları
Trabzonspor: 1,05
Beraberlik: 6,25
İstanbul BB: 12,50
Muhtemel 11’ler
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa Yumlu, Egemen, Selçuk, Colman, Jaja, Burak, Pawel ve Umut.
İstanbul BB: Oğuzhan, Cihan, Metin, Can, Ekrem, Rızvan, Mahmut, Holmen, İskenden, Holosko, İbrahim Akın.
Saat 20.00'de başlayacak ve Kuddusi Müftüoğlu'nun yöneteceği maçı Eurosport.com Türkiye'den takip edebilirsiniz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam